|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandije
Godina: 34
Downloads: 3183
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA-800
Interesi: Volim sve sto me zanima :)
![]() |
![]()
pa500 je sr*nje,
Pa80 za mene, opet mozes samplovi loadujes na njega, a na pa500 nemozes nista! i ako ima rx technelogy |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Gospodine @basalski,
ajde Vi malo pripazite na riječnik, i ne nazivajte ničije intrumente sa pogrdnim nazivima. Ako se Vama ne dopada Korg PA 500, to nije razlog da ga odmah i vrijeđate, jel samim tim vrijeđate i njihove vlasnike. I pročitajte si malo i druge forume, na kojima se raspravljalo o tome Korgu, a i bilo kojem proizvođaču instrumenata koji nemaju sempler ( Roland, Yamaha), A ako znate svirati, onda vam je dovoljan i Korg PA 500, i te kako. |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
vi pricate pa80 bez kartice ne moze da pridje pa500
![]() ![]() ![]()
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@mimiki
Nemoj se ljutiti druze al tako je. Stara HI sintesys masina... boje i Drum kitove su losije, pomal broj user ritmove... itd Pa80 sa flash karticu je druga prica. A ima mnogo ljudi koji sviraju na pa80 bez flash karticu. A sto se tice pa800 i bez RAM je opet mnogo bolji od pa500. |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Proslo je dosta vremena od kada sam se ja dvoumio sta da kupim od ove dve spravice i tad sam ipak izabrao pa80 sa flash karticom naravno...Tako da moj glas ide za pa80...Sve govori kad dobro ocuvani pa80 sa karticom i hard diskom vredi kao nov pa500 zar ne?Sta sve danas ljudi izvlace iz ove klavijature to nije normalno,naravno da su fabricke boje bolje na pa500 i da od njih moze dosta toga da se izvuce ali to i nije neki problem ako imate pa80 koji i sam ima dobre fabricke boje.Lepo ucitate dobar bubanj,bas i ritam gitaricu + zive harmonike,trube,saksofone,klarinete,frule,tamburic e,buzuki itd i brzo cete zaboraviti na rx tehnologiju
![]() Kvalitet izrade je cak bolji i od pa800,bolje dirke,sama plastika,tasteri!
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Tako je majstore! Opredelis se za jednu, kupis, probas, pa ako ti odgovara-odgovara, ako ne, kupis drugu...i to je cela mudrost! Uvek se moze prodati,a i kupiti! Tako ja radim i nema kajanja!
Taj savet neka vazi i za sve buduce neodlucne kupce! Pozdrav
Favoriti |
|
|