Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 25.03.2010, 23:07   #8
Dacky1984
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 10.07.2008
Mjesto: Nis
Godina: 41
Downloads: 886
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa1xpro
Interesi: Computer Science, Mathematics, Music, ...
Dacky1984 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Dacky1984 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

MA samo ti resi lepo to sto hoces ako ti treba sprava za studio + solo klavijatura iskreno stvarno ne znam zasto bi se neko uopste razmisljao oko Rolanda Fantom XA (za cenu o kojoj pricamo naravno) i nemoj uopste da razmisljas da neces mozda da pogresis ako das pa60 i doplatis (cak iako das mozda neki EUR-o vise mislim da to nije presudno zar ne?)

Znaci ovu dilemu smo resili UZIMAJ XA !!!
E sad, druga stvar je CENA. Jer ako cemo iskreno ja mislim da i ti dosta dobro znas sta je Fantom a sta korg pa60 tako da sve ovo sto sam ti pricao i uporedjivao mozda i nisam trebao jer glavna stvar koju ti pitas jeste koliko jos MAX da doplatis ?

Epa drugare iskreno JEB**LIGA sigurno nece se zaje**s "MNOGO" cak i 300 da doplatis mada je to mozda podosta ako uzmemo u obzir TRZISTE i PRODAJNU cenu itd... ali opet kvalitet je na strani Rolanda tako da SVE jasno ...

A sto se muzicke zelje tice (kad dodje FANTOMCHE), hm.... daj nesto iz Leskovac neki chochek koje sad me pitujes sviraj koje oces :-)))))))))))))))))))))))

Aj pozdravce za LESKOVAC!!!
Dacky1984 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije