|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]() Citat:
a sad sto znam da koristim moss to je samo jedan + haha.. Kabi.... Dodato: Citat:
Pa vidi ovako,mogu da ti kazem da znam dosta pesama od sabana saulica svirat.. i mogu ti rechi isto da bih mogao sabana da pratim. A te klikere od stakla sam igrao nekad kao klinac haha. Kabi. Promijenjeno od kabi (27.03.2010 u 05:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja ne ispunjavam kriterijume,i po godinama i po repertoaru g,Shabana,sviram od njega tek nekih desetak pesmica sto je za moje podneblje i vise nego dovoljno,a i nekako vise volim da radim sa pevacicama,ipak imam bolji vizuelni pogled ako nista drugo.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Svrakane,ti onda vidi pa dogovori sa ildom neku kombinaciju...ako volis da gledas a ne slusas to ti je idealno
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5220
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Tema itekako ima smisla zato sto pod 1 mozemo razmeniti misljenja o mladim kolegama koliko su uznapredovali, gde su sada, i sta im je potrebno da bi bili jos kvalitetniji. Ovo sto je Dare82 pomenuo da bi bilo dobro organizovati neki konkurs je ustvari samo slagvort za ovu temu. I ako se to takmicenje bude sprovelo ili ne ova tema bi posluzila kao neka smernica mladim kolegama da saznaju po misljenjima starijih kolega gde su oni u svoj toj prici tj. koliko su se razvili kao individualni muzicari.
pod 2 ne vidim zbog cega jedan covek ne bi eventualno mogao pratiti Sabana. Mnogi pevaci danas imaju taj fazon rada aranzer + pevac i to moze zvucati itekako dobro, za primer uzmimo Mileta Kitica i Sedu, mislim da ta ekipa zvuci super. Dakako da je zivi orkestar daleko iznad aranzera pogotovo kad sviraju vrsni muzicari, ali i aranzer ima neke svoje prednosti ako nista bar je jeftiniji, a i kada pevac i aranzerista naviknu jedno na drugo to moze da zvuci extra (ponovo primer Kitic + Sedo, a ima jos dosta primera) Pod 3 ova tema takodje moze mladim kolegama posluziti kao neka vrsta stimulansa ili motivacije za jos vise rada i vezbe, jel nije mala stvar pomenuti nekoga mladog kolegu da bi mogao raditi sa jednim takvim imenom kao sto je gosn. Saulic. Ko god se spomene ovde u temi od mladjih kolega mislim da ce mu biti izuzetno drago sto mi kao stariji kolege imamo tako dobro misljenje o njemu i to ce mu biti samo jos jedan razlog vise da sedne i vezba i tako opravda nasa ocekivanja. Dodato: I evo da ja rezimiram svoje utiske. Od mladjih kolega koji bi eventualno mogli da rade sa Sabanom ja bih izdvojio sledece: Ako bi bilo do starosne granice 27god onda bez razmisljanja kolega Dare987. razlog je jasan: decko je fenomenalan muzicar, obrazovan, kulturan, svestran po pitanju stilova sviranja, mastovit i kreativan. Ako bi bilo do starosne granice do 20 godina, tu vec ima malo vise konkurencije, ali bih ipak izdvojio kolege Nikolasa, Skorica i marnela (DellBoy). takodje tu spada i mladi kolega Aladin, ali mislim da on nije za tu pricu iz razloga sto ga ljudi vec znaju preko Mileta Kitica i to mu je sasvim dovoljna reklama. Mozda sam malo subjektivan, ali u tom starosnom rangu mi se najvise dopada stil kolege Marnela iz razloga sto je decko muzicki obrazovan, jako vredan i pozrtvovan, sve sto odsvira trudi se da odsvira najcistije moguce i to je vredno hvale. Takodje je pohvalno i to sto se vec sa ovim godinama upustio u pravljenje svojih aranzmana sto nije ni malo laka stvar, i dokazuje kreativnost jednog mladog muzicara. Tako da moj izbor pada na njega. U kategoriji svih uzrasta (od 7 do77 ![]() Promijenjeno od yamahapassion (27.03.2010 u 09:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Prvo hvala na preporuci od strane yamahapassion, ali mi mladji na ovom forumu imamo jos puno da ucimo i tone i tone akorada i partitura pregazimo da bi dosli na nivo da bilo koga ozbiljnijeg pratimo a kamo li gospodina Saulica. On je covek koji je u toj prici duplo vise godina nego sto ja imam godina zivota i ne bi dangubio sa nekim klincima to je sigurno, a nama ostaje da radimo i ucimo sto cemo naravno i raditi.
![]() @Yamahapassion: Druze, do skoro je bilo tako da sam vise bio u nekom pop fazonu (ta zabavna mada je svaka muzika zabavna), sada se trudim da sviram sve i da budem tehnicki potkovan za svaku vrstu muzike. ![]() Sve najbolje vam zelim. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.12.2009
Mjesto: u kafani
Downloads: 34
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
Instrumenti: šipka
![]() |
![]()
ja predlazem sebe
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Dajte mi jedan razlog da vjerujem da je saban saban....
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|