|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Vingula druze, ne moras nista podesavati na Vsampleru, samo ukljuci mono efekat na sintu i on ti automatski prenosi to i na boju koja ti je u Vsampleru, bar je kod mene tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kod mene to ne radi druze..Iako mi je ukljucen mono na sintu boja je i dalje poli...a sve je lepo podeseno i u midi setu,i u progamu i na sintu...ali nece
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
E, da ga ebem onda.... Kod mene na yamahi ima posebno dugme za mono, i cim to stisnem odma i Vsampler preuzima mono... Moze sigurno al mora malo da se cacka, jel ako moze na jednom sintu sto ne bi i na drugima moglo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ali ja koristim MIDI Keyboard (E-MU Xboard61)...tako da ni ja nemam te opcije za prebacivanje MONO/POLY. Ali vidim da na Vsampleru ima opcija GLIDE, to je za ono fino podešavanje portamenta, ali nema opcije za uključivanje na MONO.
EDIT: Može se stavit u podešenjima za Audio, generalna polifonija je po defaultu 255 a po zvuku je na 32, e ako stavim obje na 1, svira samo jedan ton...ali nije MONO kako bi inaće logički trebalo bit.
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (27.03.2010 u 15:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kolege,da li je neko otkrio kako da sa POLY efekta boja bude na MONO,ja imam problem na roland-u XP50.Dosta stvari mi je pomogao kolega yamahapassion i hvala mu na svemu,ali nikako da ovo otkrijem.pozzzzzzzzzzzzz svima........
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|