Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 25.04.2007, 13:01   #18
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Društvo da vam kažem i ja sam uzeo MSAC-FD2MA flopy drive adapter i dual pro karticu od 4Gb. No kad sam i ubacio OS 3.06 od Pa80 na Pa50 nisam uspio pokrenuti programe tj ritmove s memory kartice. Pa50 ne prepoznaje dual pro karicu ni s nasnimljenim driverima. No odkad je OS od Pa80 u njemu stvarno boje su puno bolje, a i ritam je nešto masniji.
S druge strane stari flopy drive adapter MSAC-FD2M (bez A u nastavku :wink: ) RADI, ali samo s memory karicom od 256 Mb. E sad u čemu je fazon, neznam. No i to je bolje nego jadnih 1,44 Mb s obične diskete i da se stvarno spremiti na njega brdo SET-ova. No kad ih i nasnimiš na memory stick opcija preko FD direkt ne radi za stylove, a ne radi zbog toga jer vuće samo iz aktualnog set-a (koji jei u OS-u trenutno očitan) ritmove. Ostale u tom trenutku ne prepoznaje. Očitavanje s ostalih setova radi na principu kao i sa diskete. Možda je nijansu brže.
U cijeloj priči prednost FD adaptera je samo ta da umjesto 3-4 diskete ili npr 20 (što je pogodno za fajlaše) imaš samo jednu tj taj famozni FD adapter. Ova opcija je isplativa samo za fajlaše, jer iz song moda možeš s ove kertice potegnut oko 2-3.000 midi fajlova, što je vjerujte jako brzo. U biti ništa revolucionarno. I samo da napomenem prijatelju Alixu - daleko je to od jednog Pa80. Prijatelju moj, još barem 2-3 svjetlosne godine :wink: No pokušaj ti je bio stvarno dobar i interesantan. Ja sam zagrizo ko som, no ostao sam razočaran. Neznam kako si ti uspio pokrenut dual pro memoriju na Pa50, ali kod mene nije ni trepno, a kamo li da je što pročito. Izgleda da prepoznaje samo stari MSAC-FD2M FD adapter, i isključivo samo do 256 Mb. Već mu je 512 Mb nepoznanica, a da ne pričam o 1 Gb. Inaće ovaj Pa50 što ga imam je Made in Italy :
kreso je offline  

Favoriti

Oznake
4gb, 70eur, disk, korg, pa50, samo

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije