|
![]() |
#81 |
Moderator
|
![]()
Hvala na komentaru!
Pa set kruzi internetom, nema ko ga nema ![]() Pozdrav Dodato: Evo jedna "replika" na demo snimak kolege @Yamahapassion ![]() Skinuo sam tvoju improvizaciju, i odsvirao je malo drugacije, na svoj nacin, izmenio sam kraj. Pozdrav!
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (12.04.2010 u 15:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Svidja mi se dvojka - Dalibor, sto ti se zove, odlicno zvuci, kako se zove ova kontra sa dx 11?
mozda umijesto ove solo boje da si neku orguljicu stavio bilo bi jos bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
|
![]()
Hvala na komentaru
![]() Kontra se kod mene zove "PRATNJA". Pozdrav!
![]() |
#84 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Bravo, bravo, bravo!!! To je sve sto mogu da kazem. Odlicno si pomesao moj i tvoj stil i mogu ti reci da meni na uvo to zvuci odlicno, a boja je, mislim da bi ti i Mica pozavideo. Celom instrumentalu si dao svoj smek i to je ono sto cenim, znaci da imas maste i kreativnosti i da tvoja svirka nije samo puko kopiranje. Samo tako nastavi, ima da budes no1 u Srbiji a i sire.
Promijenjeno od yamahapassion (12.04.2010 u 21:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Moderator
|
![]()
Tebe sam cekao druze
![]() ![]() Hvala na komentaru, i ja moram tebi reci da si ga odlicno odsvirao, i jako mi se svidela tvoja interpretacija pa sam morao da je skinem ![]() ![]() Pozdrav!
![]() |
#86 |
Vredan član društva
|
![]()
Ovaj rubato je ubica !!!! Svaka cast !!!!
![]() |
#87 | |
Donator
|
![]() Citat:
Odlicno skore! Znas kad ce ovo da izadje tako na Yamahu? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
bas si smjesan... ja mislim da je ovaj forspil odsvirala prva yamaha... ???!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Na yamahi, ako se radi o dx 11, 21, bi ovaj solo jos lijepse izlazio, jer yamaha ima jos malo ljepsi portamento... a i original je njezina boja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Izvinjavam se sto cu otici u offtopic,ali moram da napisem.
Kolega Boki, pa ovaj forspil i improvizacija koju smo kolega Skoric i ja skidali je u originalnoj izvedbi i odsviran na yamahi, i to onoj matoroj, DX11. Tako da, sto se tice izlazenja na yamahi nista se ne sekiraj, izlazi to i te kako, a siguran sam da vecina kolega koje koriste korgove sa semplerom imaju usemplovan i set upravo od te legendarne yamahe DX serije. Ako se boje iz masine stare 30 i kusur godina sempluju,valjda znaci da vrede nesto, a pogotovo sto ljudi i dan danas kupuju te stare yamahe samo da bi imali sto verniji zvuk koji ipak iz original modela izlazi bolje nego sempl...ispravite me ako gresim... P.S.:jos jednom se izvinjavam zbog offtopica, ali morao sam to napisati, jel mi se komentar kolege cini kao podsmevanje i omalovazavanje jedne marke koja uopste nije naivna, i koju ovde dosta kolega koriste. Ovde govorim i o psr modelu koji i ja sviram, i koji spada u neku srednju klasu, a modele u klasi tyrosa necu ni spominjati jel je to sasvim druga i mnogo ozbiljnija prica. Nadam se da se niko nece naljutiti zbog mog posta. Promijenjeno od yamahapassion (13.04.2010 u 00:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|