|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
šta se tiče pedale, imam KORG XVP-10, radi savršeno!
malo jest glomazna, jer je čitava metalna, al se barem neće slomit i punkut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.01.2009
Downloads: 247
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini champion Korg PA800 Korg TR
![]() |
![]()
Pozdrav svima da ne bi otvarao novu temu imam pitanje kupio sam boss FV500L pedalu i kada je ukljucim kao expesn sa jednim kablom uopste ne radi pojaca boje a nece da smanji kako moze da se podesi da radi za Pa800.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Prvo je moraš vezati sa balansiranim kablom iz pedale EXP izlaz (stereo banana sa obe strane),ubaciš u ASSIGNABLE ulaz u klav...odeš u GLOBAL,pa CONTROLER i pod PEDAL/FOOTSWITCH staviš da ti bude KEYBOARD EXPESSION i to je to
Sve ostalo podešavaš u samom performansu,znači koje partove želiš da pojačavaš sa tom pedalom itd... E sad drugi deo je podešavanje u samom performansu klavijature (KORG pa2/pa800): odabereš performans (boju) koji želiš...pa na MENI/KEYBOARD ENSEMBLE pa na KBD CONTROL i tu ima da se obeleže partovi za koje želiš da reaguju na expressio...isto i za DAMPER i PITCH bender,ali to je već druga priča Plus još na pedali imaš potenciometar kojim regulišeš količinu pojačavanja od početka do kraja hoda pedale... Nadam se da sam bio od pomoći ![]() I ne zaboravi da nakon podešavanja memorišeš performans sa takvom postavkom kao i GLOBAL Promijenjeno od Vule (14.04.2010 u 18:34 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sve sam uradio tako ali boss nece pa nece a yamahina fc7 radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pogledaj da nemaš prekidač za polove na pedali,da nije do toga...ili nešto nisi uradio kako treba ili ti je pedala neispravna
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Danas sam je novu uzeo nema nikakav prekidac sve mi je u aranzeru podeseno kao sto je napisano cim je malo pretisnem ona odmah pojaca jako boje i nece uopste da smanji jacinu nego moram na slajder na klavijaturi, ili je neispravna ili nece na korga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Hoće...ja je koristim za PA2x pro i radi besprekorno
|