|
![]() |
#71 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? Promijenjeno od Dell (27.04.2010 u 02:41 sati) Razlog: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Dok god mi ne završimo Drugi svjetski rat, ostavimo ustaše i četnike iza sebe, i okrenemo se budućnosti, nemojmo se čuditi niti pogrdnom navijanju u Zagrebu, niti u Beogradu, ili šta ja već znam gdje.....
Da uvjek ima idiota i u puiblici, i na televiziji od voditelja, i među igračima....ima.....i bit će ih..... A mi smrtnici se tu prepucavamo, i grizemo, i podhebavamo jedni druge. Za šta? Da bi igrači dobivali istu lovu gubili ili pobjeđivali,dok mi smrtnici okrećemo đepove naopako da skupimo za karte.... E, žalosti moja balkanska........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Svirko,potpisujem tvoj post u potpunosti.Man´te se ćorava posla.Partizanu i Duletu sve čestitke i puno sreće na predstojećem final 4-u Eurolige,a svim kolegama veliki Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kako ne kapirate suštinu? Pošto ne možemo da igramo možemo da se prepucavamo...kako bi inače uživali u pobedi svog tima? Naravno,u granicama pristojnog,jer kao što reče kolega Svirko,nekima nema spasa....
...bili kako bilo,volim Zvzdu al onaj Dule na kraju uvek pobedi... ![]() nije fer Kažu da ni Čak Noris ne može da isprazni zagrebačku arenu kao Kecman za 0,6 sekundi... ![]() Promijenjeno od Vule (27.04.2010 u 14:56 sati) |
![]() |
![]() |
#75 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
to se recimo posebno ocituje kod mene u Mostaru na gradskim derbijima, dok se navijaci prepucavaju, skandiraju i pozivaju na mrznju nogometasi iz oba kluba se prijateljski rukuju, a mnogi od njih su i dobri prijatelji
![]() |
#76 | |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]() Citat:
E sad, pa taj sport samim tim i košarka se igra radi publike tj. nas običnih smrtnika, za aplauz, za titule, za extra akciju, zakucavanje, trojku, rampu itd. i meni je najnormalnije i tako sam naučio još od malih nogu da poslije pobjede ekipe za koju ja navijam(a to je u zadnje vrijeme vrlo često, da ne kažem stalno ![]() Uostalom ko nije bio u punom Pioniru, Areni, stadionu JNA, Marakani i sl. ne može shvatiti kakav je to osjećaj i da je to nešto što se novcem ne može kupiti!!! Uopšte zar Vi sve stvari i zadovoljstva u životu posmatrate kroz prizmu novca??? Ja sam pozajmio novac da odem na treću i četvrtu utakmicu protiv Makabija u Areni gdje je za te dvije utakmice se orila pjesma iz preko 40000 grla, gdje je adrenalin bio na limitu, gdje su suze samo navirale i opet bih to uradio bez trena razmišljanja, pare će doći i proći ali uspomene i sjećanja u duši ostaju trajno... Tom logikom bi i ljudi koji dolaze na naše svirke i nastupe mogli reći: "Ma mi se ovdje opijamo i trošimo teško stečen novac dok oni(muzičari) uzimaju lovu"... E žalosti moja balkanska II.........
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
I te kako ima veze ovo sve sa ratom, Drugim svjetskim, a da ne govorim o ovom nedavnom.
Dok god sam ja iz Hrvatske za nekoga tamo u Beogradu ustaša, i dok god je neko iz Srbije za nekog u Zagrebu četnik......i iako niti ja nemam veze sa ustašama, i neko od mojih kolega nema veze sa četnicima, druže moj, tu mira neće biti......niti fer i korektnog navijanja, odakle god igrači i gosti dolazili. Druga je stvar što se to u evropskim zemljama fino riješilo, al daj ti ukroti i nauči pameti nas Balkance!?!?!?!?! Nema li "rata" između Delija i Grobara?? Nema li "rata" između BBB i Torcide?? A da ne govorim o međunacionalnoj mržnji, pogotovo između naroda koji su bili u nedavnom ratu. Malo je ovakvih ljudi dobre volje, i pravih drugova ko što smo mi ovdje na forumu, gdje nigdje nikoga ne gleda otkud je, kakav je, i čiji je..... Al nas je nažalost premalo E žalosti moja Balkanska III..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Nacionalista jesam, šovinista nisam i vraćam se na dešavanja na samoj utakmici, hoću još malo da likujem, danas je odbijena Cibonina žalba!
Pozivali su se na povredu pravila i na činjenicu da napad Partizana nije mogao početi jer je na terenu bilo lica kojima tu nije mjesto(Perasović, njegov pomoćni trener, povrijeđeni Marin Rozić, zatim jedan igrač sa klupe i kamerman), te da se morala dosuditi tehnička Ciboni što bi značilo 2 bacanja i lopta sa strane za Partizan! Sad se ja pitam da li se zbog toga moralo dosuditi svih 5 tehničkih(10 bacanja) i kako bi se u tom slučaju utakmica privela kraju, tj. kakva bi sudbina bila slovenačkih sudija i ekipe Partizana??? I za kraj, jedan od rijetkih realnih članaka u hrvatskoj štampi ovih dana
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? Promijenjeno od Dell (28.04.2010 u 00:37 sati) Razlog: obrisan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da ne otvaramo novu temu,ovde možemo malo o Mundobasketu 2010
Srbija-Argentina 84-82 Opet učimo svet kako se igra košarka ![]() |
![]() |