|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
jas go koristam Acoustica MP3 Audio Mixer mnogu ednostaven i lesen za rabota
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nema na cemu
pozz
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Ja uvijek koristim Nuendo 3 ( Cubase), zbog jako dobrog kvaliteta, tj. nema nikakvih gubitaka na kvalitetu mp3 snimka.
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Evo jedan besplatan, jako koristan i odličan program za to, ja u njemu sve spajam...ima i dobre efekte za doradu i obradu: http://audacity.sourceforge.net/download/
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | efendija80 (08.11.2010) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Po meni dobar i jednostavan program je Cool edit pro, i za dodavanje efekata i spajanje mp3-ca, rezanje. Nastavak na njega je Adobe audition, al cool edit je onako nekako jednotavniji, eto probaj i to nekad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2007
Downloads: 873
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
slisaj drugar uzmi program sony forge i uzivaj, pruza ti mnogo veliku mogicnost koriscenja i jednostavan je programcic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2010
Mjesto: Osijek
Downloads: 192
Uploads: 4
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa500
Interesi: Web Dizajn
![]() |
![]()
za profesionalnu upotrebu tu je adobe audition .. al on je malo zeznut.. od ovih lakih programa kao sto su gore naveli po meni bi bili najbolji movie maker ali tu bi i spomenio virtual dj koji je isto tako dobar a lagan za radit mogu se izrezati neki dijelovi mp3-a,spajanje,efekti itd... pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ukoliko imas NERO program za rezanje cd-ova, uz njega se dobija Nero Wave Editor. On je vrlo jednostavan za koriscenje a vec ga imas na kompu 100%. I kolege su ti ponudile milion resenja, jos eventualno Sound Forge itd.....................
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|