|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#871 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eh , vozim se po slavonskoj aveniji (Zgb), ograničenje 80,
a ja pićim 105km/h, sliknu me, zaustave... kazna 350e, 1 kazneni bod.... Spisivala me neka policajka, mogu reć prilično zgodna, jezik mi se preplitao ali nema veze ![]() Malo sam kenjao i dobio samo upozorenje, ali drugi put plaćam kaznu na bilo kakav prekršaj
![]() |
#872 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.08.2008
Mjesto: HR
Godina: 34
Downloads: 242
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa 800
![]() |
![]()
hehehe....sreca si isao po slavonskoj...tamo su cak i dobri plavci.....da vidis na zagrebackoj aveniji....ne oprastaju nista...hehe..iz prve ruke...
![]()
![]() |
#873 |
Vredan član društva
|
![]()
Treba se pazit. Kazne su jako velike. Jednom godišnje imaš pravo na pismenu opomenu. Svaki prekršaj nakon toga, zahlen Sie bitte.
![]() ![]()
![]() |
#874 |
Odomaćeni član
|
![]()
Opet ćemo se žalit
![]() Usred najžešće fešte (cca 120ljudi) rikne mixeta, da nisam bio malo pod "parom" vjerovatno bi skrenuo ![]() Svirku smo završili nekom "omnitronic" mixetom, bez ikakvih efekata, mah pizdarija
![]() |
#875 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Vec 03.05 a jos nema ove moje jadne plate a racuni stizu sa svih strana..Objelio sam za jednu dlaku vise..radim a nigdje para pff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Ja sam prijatelji moji radio u subotu jednu svadbu koja je bila mnogo lepa i vesela ali smo mi muzicari ostali kratkih rukava.
baksis je bio samo po 1500 dinara za ceo dan.katastrofalno lose.Gaza nam je bila po 80 eura tako da nismo uzeli ni po 100 eura za ceo dan drndanja.
![]() |
#877 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma,Nesaband,druže,nije sve u novcu,važno je ˝drugarstvo˝.Nego,da se nadovežem :
Pogađam ja,onomad,neku svadbu i saopštim čovjeku cjenu.Čovjek se uhvati za glavu i zajauka :˝Ala,brate,šta je to toliko skupo?Pa,biće tamo pojest´i popit´,malo se družimo i proveselimo.....˝Ja ću na to :˝Dragi brko,hajde ti puštaj kasetofon,na svadbi,pa se vi lijepo družite,jedite,pijte i.....˝Eto,tako ti je to,prijatelju moj.Nije im žao platiti salu,stolice,prasiće,janjce,ali za muziku....Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (03.05.2010 u 12:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Odomaćeni član
|
![]()
Svi nešto tuguju svako se žali, a meni je lepo ništa mi ne fali
![]() To što kažeš, muzika je svima nebitna... Nekad pomislim da je bolje konobariti, nego biti svirač... konobari dobe nešto manje para na noć, ali dok uzmem u obzir opremu, putne troškove, servise...hmm
![]() |
#879 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Zaboravio si da napomenes tegljenje opreme
![]() U CV-u za posao mozes da napises fizikalac sa iskustvom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zvao me covek da pogodimo svadbu za 5. jun. Ispricao mi je tuznu pricu o malim platama, trudnoj snajki i teskoj materijalnoj situaciji u njegovoj porodici par godina unazad. Trazio sam mu garanciju, znaci garanciju, ne pogodbu, 800 evra, jer smo mu vec svirali svadbu za starijeg sina pre neku godinu, a on kaze: "Uf, jebote, jel' za te pare dolazi i Lepa Brena?" Rekao je da ce da se javi, ali se nije vise nikada javio.
Razmisljam da ga pozovem i da mu ponudim da ja njemu platim par stotina evra da bi svirao kod njega na svadbi. Samo se plasim da mi ne trazi kaparu, nisam nesto pri parama. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|