|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nasao tsam uputstvo. u pitanju je ruterHG520 S. malo ne razumem uputstvo. verovatno trebam na racunaru da pokrenem nesto za instalaciju? Da li na laptopu ili na pc od burazera
|
![]() |
![]() |
#12 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Darko 88 lepo procitaj sta su ti napisale kolege Svirko i Sale-roland,samo prvo ukljuci mozak pre nego sto pocnes da citas nihove postove gde ti je sve detaljno objasnjeno!!!!
ako tako uradis neces moci da pogresis.
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
mozak je ukljucen imam podatke koje verovatno treba negde da se upisu samo mi treba neko reci gde posto to do sad nisam radio. da znam ja nebih ni pitao vas haha
|
![]() |
![]() |
#14 |
Godfather
|
![]()
Pretpostavio sam da je taj Huaway, chim si rekao da nema dugme i da ima antenicu.
Ostali bez dugmeta imaju dve antenice. Elem, u uputstvu sve lepo pishe. Glupo je da ti sve to isto ponovo poshemo na forumu... ![]()
#15 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Druze .... za da udjes u podesavanja za rutera trebas ukucati gateway broj u internet explorer (bar kod meni je tako)
Taj broj ces ukucati na kompjuter koj je vec povezan za rutera preko zica t.j. Mrezni kabal. Za da vidis taj broj ... idi u "my network places" i sa leve strane odaberi "view network connections" i na local area connection stisni desni klik i status i tu odaberi support. Taj broj koj stoj kod Default Gateway napisi ga u internet explorer (primer 192.168.X.XXX). I tako ces otvoriti podesavanja za rutera. Ma da ipak mozda ruter ce traziti user name i pasword za pristup u podesavanja. Za taj user name i pasword potrazi dokumente od rutera ili kontaktiraj operatora. Tako se podesava ovde u Makedoniju ... wireless na rutere, trebalo bi i u Srbiju da bude isto. Posle podesavanja samo na lap top pretrazis dostupne mreze i konektiras se sa user name i pasword od interneta. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
izvinite ako sam dosadan ali ovo uputstvo koje imam nije mi bas naj jasnije tu je jedna tabela sa informacijama i parametrima ali nigde ne pise gde trebam da ih ubacim. Samo mi je to bitno
|
![]() |
![]() |
#17 |
Godfather
|
![]()
Ako nishta, prepishi odatle...
Mada, znajuci koji je model i kakvo je tachno to uputstvo, ne vidim nishta shto ne bi bilo jasno...
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nije mi jasno sta na kopjuteru da pokrenem da unesem ove podatke to ne pise u uputstvu, to mi je bitno posle bih skapirao ostalo
|
![]() |
![]() |
#19 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa probaj uraditi ovako kako sto sam ti napisao ?!
![]() Jesi li probao, pre? Funkcionise li? |
![]() |
![]() |
#20 |
Godfather
|
![]()
U uputstvu lepo sve pishe, samo da si ga stvarno chitao.
Kompjuter povezesh kablom na router, na prvi lan port. Otvorish neki internet browser (firefox, chrome, opera, IE...), i kucash kao adresu 192.168.1.1. Username: admin Password: ztonpk Dalje sve kao u uputstvu. Prochitaj ga vishe...
Favoriti |
|
|