|
![]() |
#19 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pa da, nije ti los sistem ali u par4EQ-delay nemas lo-shelf podesavanje (sto nije preterano bitno kad su farbe u pitanju). A dva efekta koja rade u stilu podesis na ovaj drugi nacin.Tako ce desna ruka imati malo vise visokih od ritam masine-sto je i normalno.
Dobio sam cak i jedan kompliment za fajl koji sam okacio, kolegi se svidelo kako radi bubanj-kako rece ROLANDOVSKI. Sve je to podesavanje u PCG, kad budem imao vremena objasnicu nasiroko... Pozdrav :wink: I da zaokruzimo ovu pricu, znaci koga interesuje skine moj set sa download sekcije sajta. Fajl se zove PAKIEQ1. U tom setu svaka boja i svaki ritam kao jedan od efekata ima par-4 ekvilajzer. Svrha toga je da se dobije cistiji i jaci izlaz na ozvucenju sto je presudno kod svake ritam masine. Do sada smo pominjali razna podesavanja tog ekvilajzera, ali sada nakon puno eksperimentisanja dosao sam do konacne verzije koja daje najbolji rezultat. Otvori se stranica efekti za boju ili ritam i podesavanje glasi... Prvi filter Lo-shelf, drugi normalno prvi opseg 40Hz Q=2 +11dB drugi opseg 200Hz Q=2 -13dB treci opseg nista cetvrti 20KHz Q=1 +4dB Ako se sve uradi kako treba, vise nema potrebe da se odvrce Gain na mikseti i steluje ton svaki put kad se svira na drugom ozvucenju. Sva podesavanja smo uradili na samoj klavijaturi. Ko ne veruje neka poslusa demoEQ1 mp3. Pozdrav svim fanovima PA80. ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eureka, ljubitelje, pa80, samo |
|
|