|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2008
Downloads: 1922
Uploads: 1
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li neko ima namenski ritam za Ludujem od Dzenana za korg pa 800?Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Druze pa mislim da neki Rock od fabricke ritmove, vrsi solidan posao
![]() Ja je sviram u Light Rock jer mi odgovara da nadovezem jos neke pesme. Inace Hard Rock ili Heavy Rock su odlicne ritmove za ovu pesmu. Ovo je samo moja preporuka. Ako bas hoces namenski javice se valjda neko od kolege koj ga ima. ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Uđi u Bank 1/10, izaberi Rock(prvi na desnoj strani),pa sa te strane izaberi style Hard rock.Mislim da ce ti se svidjeti.Na njega mozes jos mnogo pjesama npr Kupi me od AMADEUS BEND ( i mnoge druge pjesme u tome fazonu).pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
@vedzed:
da li je moguce da od tih 1356 downloads-a nisi nasao neki ritam koji bi ti odgovarao za pesmu Ludujem? druze,bas me interesuje da li koristis sve sto si skinuo sa ovog sajta ili pravis neku kolekciju stylova ili vec cega?
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam nasao neki rok ritam za takav fazon pesama ,odgovara nikad bolje ,ali iimam za PA80
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije mi jasno da ljudi kada kupe klavijaturu, ne "prosetaju" kroz ritmove, da cuju koji moze da se koristi za koju pesmu. Garanatujem da u klavijaturi imas bar 4 ritma sa kojima moze da se svira ta pesma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Postavicu sada namenski Ludujem za pa seriju. Pozdrav
![]() |
Favoriti |
|