|
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Pokusaj malo ovaj dobos da izmenis,pa vidi kako zvuci.Inace je dobra svirka....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
svirka je extra skroz
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Ovo je sve vise nego dobro.Odlicno.Hteo bi samo da razjasnim neke stvari mladjim kolegama.......Fazon sa zivim basom koji rade Kosmajac i Krecar je vrhunsko poznavanje instrumenta.Znaci levo se SVIRA bas a desno solo,brass,harm i sl.Taj fazon radi desetak ljudi a svi ostali rade aranzer varijantu(u njih spadam i ja)gde se levom rukom drzi akord.Znaci,prica da je lud neko ko zna da svira je malo nebulozna.Uostalom lako je nas uveriti ko je u pravu.....samo postavite svoje snimke kako svirate i sve ce svima biti jasno.
Evo,Simke je postavio i snimke sa aranzerom koji su radjeni na prvu,sto predpostavljam da je mnogo lakse uraditi nego snimati po kanalima. Promijenjeno od jeftabgd (23.06.2010 u 02:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Bravo,odlično je!Pozz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Donator
|
![]()
Simke probaj da utisas ili promenis dobos u rumunskoj dvojci kao sto kaze milance a i da ogranicish bas u nizim tonovima jer je na mestima mnogo dubok bar po meni. Ogranicis oktave odakle dokle da svira. Javi se da ti kazem kako da to uradis. A ako ti se pak tako svidja onda Ok. Solo je super.
Pozz ![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Rumunsku pesmu sam sinoc odsvirao skroz na tiho posto mi moji pospali u istoj sobi gde sam i odsvirao.Danas kad sam preslusao video sam da iskresne i neka grescica,sta cu ziv covek.Sto se tice ritma ubacio sam ga sa nekog seta gde je vukao drugi bubanj.Ovde sam mu stavio neki bubanj cisto da radi,znaci nisam ga ni stelovao.Hvala na komentarima.Komentarisite i dalje!!!Pozzz....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Simke ja tu nista ne bi diro,sve je super,ne volim bas loopovane setove ali za ovo je stvoreno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kolega, zanima me koja je ono boja u pesmi cveto, i da li bi mogao da me nekako uputis gde mogu da skinem tu boju, inace treba mi za vSampler, ali nije bitno u kom je formatu, ja cu to konvertovati, bio bih ti zahvalan kad bi mogao da mi das tu boju. Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|