|
![]() |
#1251 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav Jefto,veliko hvala za uslugu!
p.s.Moras malo vise da vezbas harmoniku da doteras liniju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Aaaaaaaa vidi jefte! Pravi momcina...sve sto stariji on mladji...Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Belaj boy
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Odomaćeni član
|
![]()
jefto,ako je vec prpa trebao si za svaki slucaj da se uhvatis sa obe ruke za ovu sipku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Belaj boy
|
![]()
Ovo je bilo tek posle pola sata kad sam se malo oslobodio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Jefto
Ovo nema neke velike veze sa temom ali sa tvojim slikama ima... ![]() GROM UDARIO U AVALSKI TORANJ Utorak, 6. Juli, 2010. U Avalski toranj u subotu uveče udario grom, a očevici tvrde da ih je prizor podsetio na bombardovanje najvišeg objekta u Srbiji 9475.jpg BEOGRAD - Neće grom u koprive, ali ‘oće u toranj. Nevreme praćeno gradom i jakom kišom, koje je u subotu zahvatilo Beograd, zamalo ponovo da uništi simbol Beograda, i to samo dva meseca posle njegovog pompeznog otvaranja. Grom koji je udario „kapu Srbije“, kako je toranj od milošte krstio Aleksandar Tijanić, direktor Javnog servisa, učinio je da cela Avala na nekoliko minuta ponovo utone u mrak. Ostalo je upaljeno samo svetlo za avione. Dragan Janković, jedan od žitelja Belog potoka, koji je u subotu oko devet sati uveče bio svedok dešavanja, kaže za Kurir da je u momentu kada je grom pukao nastala zaglušujuća buka. - U sekundi kada je sevnula munja ništa se nije videlo. Samo momenat kasnije zagrmelo je. Na tornju je nestalo struje i za trenutak mi je i on, onako u mraku, nestao iz vida - kaže Janković. On dodaje da su ga ta grmljavina, tutnjanje i blesak podsetili na bombardovanje Avalskog tornja. - Prošli su me trnci. U momentu sam imao neverovatan osećaj već viđenog. Buka i blesak podsetili su me na aprilsku noć od pre 11 godina, kada su NATO bombe pogodile stari toranj. Samo mi je nedostajao miris dima i paljevine u vazduhu - kaže Janković i dodaje da ga sada najviše brine to što će se avalski tronožac, u čiju izgradnju je utrošeno 8,5 miliona evra, i ubuduće ponašati kao gromobran. Vladimir Homan, direktor Javnog preduzeća „Emisiona tehnika i veze“, pod čiju nadležnost spada i održavanje tornja na Avali, kaže za Kurir da su udarci gromova bili predviđeni. - S obzirom na visinu tornja, normalno je bilo očekivati da će građevina od 204 metra privlačiti gromove. Zbog toga i postoje gromobrani, koji su očigledno i u subotu odradili posao kako treba, s obzirom na to da ne postoje podaci da je došlo do smetnji ili kvarova u to vreme - kaže Homan i dodaje da će udara gromova biti i ubuduće. On dodaje da je građevina snabdevena i agregatima, koji se uključe samo nekoliko trenutaka nakon što nestane napajanja strujom, i da je normalno to što se dekorativno osvetljenje isključilo, a ostalo upaljeno svetlo za avione |
![]() |
![]() |
#1257 |
Belaj boy
|
![]()
Ja sam svoje odradio.....bio sam.......i nikad vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sto, ja ako budem nekad u posjeti u Beogradu obicu obavezno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1259 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]()
Da bio sam i ja na Avaz Twist Tower
![]() ![]() Jefta, moras i ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]()
jefta kad dodjes u rajvosa vodimo te
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fotografije, vase |
|
|