|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Uploads: 0
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
vido sam poruku jel ti je stigla i ja sam tebi poslao da mi obijasnis kako da ucitam resurse videces vec hvala unapred.
Promijenjeno od Vule (11.07.2010 u 03:33 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
kao sto znate pa1x mi je uzbrisao sve fabricke boje.i dobio sm nekoliko saveta od kolega kako da vartim resurse ..skunuo sam resurse sa sajta i stavio ix na 6 Floppy diska .e sad neznam sta treba dalje kako da ih ucitam u klavijaturu .naso sam i user manual za pa1x ali nisam mogo da se snadjem.pa bih molio ako neko zna detaljno da mi obijasni sta treba raditi.posto se ja bas nesnalazim najbolje imam pa1x tek mesec dana.dali neko zna detaljno da mi obijasni sta treba da radim korak po korak ...molim vas pomozite moram ovo sto pre da resim .hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da probam da pomognem po sećanju... Ako se ne varam, ne treba da kopiraš resurse na diskete, OS se instalira sa disketa a folder sa resursima kopiraš na HD pa ih odatle vraćaš...
Mislim da je preko Utility > Full Resource Restore > Execute... Onda odabereš folder sa resursima i saćekaš. Ugasiš klavijaturu i upališ i to bi trebalo da je to ![]() Nisam siguran da sam tačno naveo komande, neka me neko ispravi... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio danijel011 za ovaj koristan post: | nikolatucha (11.07.2010) |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
da ali kad ubacim floppy nasnimao sam ih ukupno 6 jer na tolko staje...u pocem da ucitavam i ona kad zavrsi pru trazi drugu i tako sve do 6 bar sam ja tako mislio ali kad zavrsi sestu disketu trazi 7 i tako sam iso do 12 i nisam imao pasle vise diska...?????i na kraju je pisalo da nije uspelo ubacivanje resursa.....?? kako to mislis da ne kopiram resurse na diskete pa kako drugacije da ih ubacim??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Preko USB kabla ih prebaciš na hard disk i odatle ih učitaš.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio danijel011 za ovaj koristan post: | nikolatucha (11.07.2010) |
![]() |
#16 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
cekaj ona sest fajla sto staju na floppy treba da ubacim u folder na hd???ili ima na sajtu poseban fajl za ucutavanje preko hd???a cemu anda sluze floppy sta snjim da radim??nih sam nasimao dali mi sad trebaju ili ne???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tih 6 flopi disketa su ti OS a taj poseban fajl u ZIP arhivi su ti resursi. Ako ne želiš da reinstaliraš OS onda nema potrebe da koristiš diskete, samo učitaš resurse iz tog fajla. Skineš ga sa sajta na komp, extract i dobićeš jedan folder koji kopiraš na HD i onda onaj postupak iz prvog posta.
Ako hoćeš i novi OS da ubacuješ, onda ide instaliranje sa disketa. Samo vodi računa da ti budu ista verzija OS i resursi jer neće raditi ako nisu. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
to sam i uradeo i nece a na sajti nema resursi za moju verziju os-a.ja koristim naj noviji a na sajtu ima samo za predhodnu verziju da nije otisla rom memorija al nebi reko jer mi semplovi perfekno rade???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zadnja zvanična verzija je 3.01 i postoje i resursi iste verzije na Korg sajtu. Jedino ako imaš neku custom verziju softvera. Šaljem ti link na PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
drugar ovo nece moram da ubacim novi os ali ja to neznam nikad nisam radio ...moracu da sacekam druga da to uradi ..da li je mnogo komplikovano da probam sam???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|