Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 22.07.2010, 18:36   #3
dzvadzvaka
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
dzvadzvaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nije 10 incha nego 12 a izgleda ovako ***************** ali je oznaka B&C 12/124 8B HPL. Doslovno je isti kao ovaj sa linka samo se oznake ne slazu i sad sam ga merio tezi je od ovog sa linka za 100 grama ali nije ni ovakav *********************. Spoljni precnik kalotne je preko 75mm koliko sam uspeo da zavucem subler da izmerim a unutrasnji je bar za 2 milimetra manji tako da nije ni ovaj sa prvog linka a ni ovaj sa drugog. Nesto izmedju. nije ni 200W a nije ni 350W. Dakle nesto izmedju 250 i 300W po mojoj slobodnoj proceni ali i dalje ne znam tacne karakteristike. Valda ce se neko javiti ko ima FBT MAX4 da odgonetnem bar tu enigmu, jeste ili nije zvucnik iz te kutije.
Dodato:
Evo posto sam zaboravio pravila foruma pa postavio linkove a moderator odreagovao evo da objasnim. Prvi link vodi ka B&C 12 HPL 64 a drugi ka B&C 12 HPL 76 a oba mozete naci na zvanicnom sajtu B&C-a.

Promijenjeno od dzvadzvaka (22.07.2010 u 22:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
dzvadzvaka je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije