Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 26.07.2010, 12:21   #3
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

8 ritmova puta 4 varijacije, moze nekako da se nakrpi 32 razlicita ritma da kazem, ali je sve to osakaceno, jel kada pogledas realno jedan ritam bi trebalo imati bar 2-3 varijacije da moze komotno pesma da se svira, pa sa te strane se ne bi puno ovajdio sa g 800. O namenskim ritmovima da se i ne prica... Cuo sam da postoji neki mega flopy ili tako nesto (rolandovci znaju bolje), i da se na to cudo moze ucitati dosta ritmova i ostalog materijala za roland i da u tom sistemu moze sve jako brzo pozvati, pa ne bi bilo lose da se raspitas i za to ako si vec naumio da kupujes rolanda starije serije. Inace mislim da je g800 i triton le mnogo dobra kombinacija, imao sam priliku da sviram jednom g 1000 i tritona tr i stvarno mi se svidelo kako to sve moze da se sredi.
yamahapassion je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije