Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 29.07.2010, 19:39   #3
djlabomi
Vredan član društva

djlabomi's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
djlabomi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma, u redu, znam da je približno dupla razlika u ceni.
Kakve dirke volim, i to mi je nebitno, jer ja moram da tražim dirke koje više odgovaraju interpretaciji folk muzike, što bliže harmonici. Naravno, da nemam velikih (dinamičkih) ograničenja pri sviranju klavirskih deonica.
Vrlo mi je bitna i softverska pouzdanost, koliko često je moguće raditi update same sprave, ima li bilo kakvih "bagova", ... Gde bih eventualno mogao da učitam neke glomaznije i kvalitetnije semplove (recimo nešto od VST instrumenata), a da se klavijatura ne ponaša kao "tegljač" prilikom učitavanja, već da ih istovremeno pozove.
Hardverski... Imao sam ranije loših iskustava sa nekim klavijaturama po pitanju čestih kvarova komandnih tastera i mikroprekidača. Potrebno mi je da ne moram da vodim evidenciju koliko sam puta koji taster uključio ili isključio u toku celodnevnog nastupa. Podrazumevam, naravno, neki redovan servis nakon određenog (velikog!) broja radnih sati.
u stalnom sam manjku sa vemenom i nisam u situaciji da provodim dan-noć praveći adekvatnu boju i terce. Znam da za Triton-a ima more solo boja na tržištu, terci... Motif i Fantom, što se toga tiče, nisu u toj meri zastupljeni sa ponudom urađenih "ključ u ruke" boja. Treba li to da mi bude presudno?
Sad sam možda predetaljan...
djlabomi je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije