|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#91 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
to sad stvarno nije više smiješno
meni dođe moj sin od 10 god i kaže da je gledo taj spot od ekrema sad već i djeca znaju za njega ekrem stvarno posta zvijezda kapa do poda ekreme |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Godfather
|
![]()
Majke mi.
Bilo mi je smešno sa kuća poso. Sada postaje strašno.
![]() |
#93 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
hebo ga patak, ovaj spot je do jajaaaam
![]()
![]() |
#94 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
evo raja još jedna kako ekrem prolazi kod publike
danas mi stariji sin slavio 19 rođendan ekipa kod njega u gostima u njegovoj sobi njih desetak i iz zvučnika trese ekrem i novi hit gola gola smiju se svi ko blesavi al ga ipak slušaju ja sam malo napominjao u ranijim osvrtima na ovu temu sad da se nadovežem ja mislim da je publici hiperprodukcija kolonova šabana ,sinana.harisa ,mileta itd više dojadila traži se nešto novo a to novo su ekremovci da ih tako nazovem raja dođe gdje takvi gostuju propisni se ismiju i zabave uz komentare tipa nema pojma itd i smiju se takvim izvođačima i tu se stvori vesela atmosvera jer sami izvođači su većinom smrtno ozbiljni i ubjeđeni da su parvi znalci za pjesmu što još više nasmijava publiku i na kraju svi zadovoljni publika se propisno nasmijala a izvođači dobili što su tražili i to šljaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
drug martinez, pazi sta pises ... moze se protiv tebe koristiti
![]() ![]() ps: u pravu si ![]() mene ekrem ne interesuje uopste, al su mu aranzmani interesantni .. pogotovo ovaj zadnji - naravno i zbog one ribetine u spotu al ne samo ![]()
![]() |
#96 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
************obrisan snimak******************
evo druškane tu ti je orginal nije loše samo tamo se ispod pjesme potpisao nekakav Nino Boy svi vole da ukradu izgleda Tema je Ekrem Jevrić-Gospoda,pridržavajte se iste a oko plagijata postoji posebna tema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
rekao sam mnogo puta, pa i sada cu reci, ocito je da je teze uspjeti u antitalentu nego talentu, ima i ona izreka da danas ne mozes bit ni glup u danasnje dane jer je velika konkurencija...
![]() |
#98 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Mjesto: Brcko BiH/SFRJ/Atlanta, USA
Godina: 42
Downloads: 123
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Meni je u svemu tome najgore sto ima ljudi koji provode sate i dane vjezbajuci, trudeci se da postignu nesto i narod im trazi sve moguce greske na svirkama.... slusao sam pjevace i bandove koji razvaljuju i kada jednom nesto zeznu odma se zna o tome svi pricaju. A sluso sam i svirao sam sa ovakvima ko ekrem koji pune kafane i kada ih pratis kazu "sve iz Amola!" ti uhvatis Amol a on u strofi Hmolu a u refrenu u Fmolu... i ljudi izadju presretni iz kafane. I svi pricaju joj onaj pjevac je pravi, legenda, u srce pogadja....
To mi nikada nece biti jasno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ekrem Jevrić na "Farmi"
Kako „Blic“ saznaje, kapiju popularnog imanja u septembru trebalo bi da pređe instant internet zvezda Ekrem Jevrić koji je zaludeo svet hitom „Kuća - pos’o“. p.s. "Blic" su,za one koji ne znaju jedne dnevne novine u Srbiji |
![]() |
![]() |
#100 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ko je sad od koga ukrao pjesmu ja ne znam!
**********obrisan video************* Za ovakve snimke postoji posebna tema,koristite pretragu!!! Sledeći molim?! ![]() Dodato: Nidje veze,al et!Daj mi ban molim te,izgleda da si se bas uzivio u svoju ulogu moderatora!Ohladi malo,pozdrav i cao!
Zene su kao vino...sto su starije sve vise lice na bure! Promijenjeno od ERKOOO (09.08.2010 u 19:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|