Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 21.08.2010, 15:01   #4
Svabo
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Svabo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Mislim da Ketron ima napredniju tehnologiju, sto se kod nas jos nije razglasilo medju muzicarma. Sad sam na putu ali cim se vratim ici cu na prezentaciju Audya5 jer mi neke stvari koje mi je nabrzinu rekao njemacki prodavac, nisu bile bas sasvim jasne. Cuo sam super zvukove iz raznih drugih formata prebacene u Ketron format semplova, dakle to radi bez greske i zvuci bar jednako dobro kao i na original instrumentu. I prebacuje se vrlo lako iz npr Korg formata itd. Problem sa nasim zvukovima ce time vrlo brzo biti rjesen. Ali ono sto me zulja je ta reprodukcija live bubnja, ali valjda ne samo bubnja vec i basa i gitare, direktno sa HD-a ?? Ako sam dobro shvatio, onda u Audya stane i moze instant da se koristi ca 300 puta vise loopova nego u RAM od PA2X ?? Navodno Audya reprodukuje sve loopove direkt sa HD-a, nije bitna velicina RAM-a kad su u pitanju live-loops? To moram samo da provjerim, mozda sam krivo shvatio...Je li neko saznao vise o tome?
Svabo je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije