|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#17 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Grandia, nisam siguran da sam te razumeo oko ovo sa pa2x, m3, Tyros i ostale koje si nabroja.
Mada kad su oni u pitanju, kad ne znas ko je bolji, nema zasto da povezivas, zar ne ? ![]() Kad spakujes dobro aranzera, nemas potrebu od dodatnu kavijaturu. Ja sviram samo pa500 i nemam probleme oko to da smenim boju, za sve mi stigne vreme. Jedino bi podrzao povezivanje zbog vucenje semplovan bubanj, bass gitara ili kontra sa workstation na aranzer. A ovo sa solo boje je uglavnom neprakticno. @zvoburic Moze se nastelovati ko sto Grandia reko recimo upper3 da se ne cuje na aranzera, nego samo njego izlaz preko MIDI. To ti je u Style play dok se nalazis, ides MENU, pa Style Edit, na stranu TRACK: Int/Ext i na Upper3 kanal umesto "Both" namestis "External" Promijenjeno od Ace (02.09.2010 u 16:36 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|