Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 04.09.2010, 13:27   #11
gega
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
gega befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Ama nisam ja nigdje ni pozurio a sto se tice marke to se i sa one osakacene slike moglo zakljuciti, ako ni po cemu drugom a ono po dizajnu i stalku. Model se i na toj slici mogao procitati na displeju gdje povelikim slovima pise D-Deck, osim toga, klavijatura je stara sigurno 4 do 5 godina pa mislim da bi trebalo da se za nju zna. D-Deck je jedan od zescih Yamahinih aranzera. Ima dvije klavijature i jedna i druga sa aftertouchom. Ima i touchscreen koji jos nema nijedan Tyros a i jos bruku stvari koje ovi danasnji aranzeri jos sanjaju.

http://www.youtube.com/watch?v=7u4nHH1cloc
Kolega tranzit...
Moguce je da je klavijatura vec par godina na trzistu ali kao sto ste sami mogli da se uverite nije model sa prodzom posto je skoro nepoznat ...i meni moram priznati posto u Austriji nije prodavan...pa sam se potrudio da skinem sa zvanicnog sajta uputstvo i usporedio sa Tyrosom. Posto osim touchscreen displej- a kao,,prednost,, nisam nasao nijednu karakteristiku koja prevazilazi mogucnosti i osobine Tyrosa...zamolio bih vas da mi navedete par primera,posto ste napisali da ima ,,bruku stvari,, o kojima danasnji aranzeri jos sanjaju,pa pretpostavljam da ste znalac ovog modela. Samim time tvrdite da Yamaha pet godina nakon plasiranja navedenog modela plasira novije aranzere i puno skuplje modele koji ne poseduje ni priblizno karateristike prethodnika .Molim vas da vase tvrdnje potkrepite argumentima i ne sirite informacije tipa,,cula,rekla,kazala,,

Promijenjeno od gega (04.09.2010 u 13:29 sati)
gega je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post:
b.o.Y.c.h. ČK (22.11.2010)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije