|
![]() |
#41 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
znaci od nasih zvezda sa balkana ostalo jos 4-5 koji "jos" nisu nista scandrpili od drugih
![]()
![]() |
#42 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.03.2008
Mjesto: austrija
Downloads: 349
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro+tritonClassic+Gibson-sga11
Interesi: muzika,muzika,muzika
![]() |
![]()
ma ljudi krade (dobija u pojedinim slucajevima ) se vec od 70-tih godina preslusajte stare pjesme od mahsuna kirimazoglu ,tatlisisa , manco, zejnep sve ijednu pjesmu od njih je neko od nasih ukro ili posudio, to nije nista novo samo sto do prije nekolko godina nije postojala ova haber kutija sa internetom pa se narod nije mogo informisati kako treba !!! nerazbijajte glavu oko toga bolje nek raja razbija case i daje dobar baksis sto se tice toga a za svoju dusu sto bi rekli za svoj cejf i merak imaju starogadske , sevdah pa osini po rakiji i dobrom pecenju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Nasao sam lepo mesto gde cu da postavim svoje pitanje
![]() Slusao sam ovu pesmu stotinu puta i znam da ima vise izvodjaca. Cuo sam verziju koju peva neki pevac na srpskom, ali ne znam ko je... Nije ni Badji a ni Saban. A snimak je studijski, cesto puta sam cuo tu izvedbu po radio stanicama ali nikad nisam saznao ko je to... Da li neko zna ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Malo oni od nas al MNOGO mi od njih.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo kolege pala mi ne na pamet (ovako dokonom) jedna ideja da bismo mogli napraviti jednu istrazivacku temu. Kao sto svi znate, nase estradne zvezde mnogo vole da se zakite tudjim perjem pa maznjavaju strane pesme i hitove nekad tako da se ne potrude ni da izmene bar pokoji detaljcic da ne izgleda toliko ocigledno, a da pri tome ne napisu ni ko je osmislio originalnu muziku i aranzman. U ovoj temi bi mogli ostavljati svaki plagijat nasih kolega i koleginica i to po sistemu plagijat - original. Mislim da je najbolje da se to uradi putem youtube sajta posto moze lepo i spot da se pogleda. U obzir naravno dolaze i drugi sajtovi ako se nesto pronadje negde dalje. Nadam se da ovim necu prekrsiti pravila stavljanja youtube videa u onu lepljivu temu, jel ovo ne bi bili smesni klipovi nego u drugu svrhu (jednom sam za to dobio opomenu pa zato kazem
![]() Evo da pocnem ja prvi: plagijat: original (pogotovo obratite paznju na refren): Dalje... plagijat: plagijat: original: P.S.: dobra ova grkinja ![]() Izvinjavam se ako dupliram temu, nisam nasao ovako nesto, a mogla bi da bude i lepljiva, pa da ljudi stavljaju nase umetnike na delu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
EDIT: Teme spojene
|
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
uh, izvinjavam se. Znao sam da cu kad tad nesto poduplati... Hvala Vule na ispravci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Vredan član društva
|
![]()
evo nesto opste poznato...mozda ce ovo biti za neke shok,neki vec mozda znaju,al aj sad znaj sta je original a sta plagijat?!! procenite sami!!!
original? plagijat? neverovatno da je u ton sve isto kao kod zdravka colica,samo sto je ovo uradjeno u narodnjackom stilu!! inace akordi 100% isti!!!
![]() |
#49 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
orginal je cini mi se od zorice, jer sam cuo da je ljubo keselj napravio tu pjesmu, sto se karleuse tice ona ni nema vec 2 svoje pjesme, sto se toga tice meni je najkorektniji aca lukas, na njegovom ces albumu uredno nac potpisane autore (tipa na posljednjem albumu, sve redom likovi na grckom pismu potpisani
![]() ![]()
![]() |
#50 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zar stihovi nisu od Branka Radičevića?
Pevam Danju, Pevam Noću Pevam danju, pevam noću, Pevam sele, što god hoću; I što hoću, to i mogu, Samo jedno još ne mogu: Da zapevam glasovito, Glasovito, silovito, Da te dignem sa zemljice, Da te metnem međ' zvezdice. Kad si zvezda, sele moja, Da si među zvezdicama, Među svojim, sele moja, Milim sestricama. @ Dell Nema Ljuba Kešelj veze s tim...kompozitor je Kornelije Kovač a stihovi su Branko Radičević ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|