|
|
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3621
Uploads: 9
Rekao HVALA: 153
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Anycool su telefoni kineske proizvodnje,poseduje 2 kartice,TV,ima antenu,ima wifi ali su mnogo losi i brzo se kvare,imao sam anycool!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5261
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Tako sam i mislio, samo sto mi je trebala necija potvrda. Zato ga nisam ni kupio, ucinilo mi se odma sumnjivo toliko opcija za te pare, mada me je trgovac uveravao da jos ni jedan nije stigao do njega na reklamaciju, ali mani ti to....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nije te slagao trgovac jer postoje dve vrste tih telefona. Jedni se regularno uvoze i postoji garancija i servis a drugi su neka kopija tih i unose se nekim šverc kanalima,ja sam se igrao sa nekoliko tih modela i to je bzvz skroz a ove što imaju garanciju i regularno se unose nisam tako da je moguće da su kvalitetniji.
P.S. ima nekih modela i sa tri kartice ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
"nokia 6110navigator",i od danas "HTC touch diamond"
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Od pre 2 meseca, iPhone 3G 16GB, black
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
iPhone 3G 8GB, HTC Tattoo, SE k850i
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
LG KP 500 . imao nokiu 6303c i se k800 i opet sam izabro lg .
jedna caka za one koji koriste taj mobitel (radi se o pojačvanju zvuka na njemu ) . prvo sto je potrebno uradit je snimit jedan video (2 sekunde ) . poslje toga izabrat pjesmu koju cete slusat i kad pjesma pocne svirat onda stisnete onu tipku u sredini i kad ste to uradili onda ce vam se otvorit izbornik u kojem pise pokrenute apl. vi trebate stisnut zutu zvjezdicu i onda uc u galeriju . kad ste usli u galeriju onda stisnete ko neki tekst u lijevom kutu .otvorit ce vam se prikaz jedne slike poredaj po posalji izbrisi .stisnite poredaj po - vrsta i onda izac iz galerije i zvuk ce se sam pojacat . pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, koristite, mobilni, telefon |
|
|