|
![]() |
#61 |
Kao kod kuće
|
![]()
@Tranzit ja malocas napisah tj,zamolih da se vratite na temu,Kakve veze tvoj odgovor Gegi ima sa naslovom teme?Nikakve.Lepo napisah da otvorite drugu temu za to,ovo nije tema o psr9000,niti da li ima usb,niti da li ima floppy.Ja ne kazem da ste se svadjali,ali ste otisli mnogo off topic,evo i sada nastavljeate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo nekih novijih podataka o performansama T4 u odnosu na prošle modele... Vijest od Martina Harrisa:
Hardware Double Wave Memory 512Mb ROM Faster processor - So it's faster in navigating and tighter in sound Flash memory - instead of the DIMMs VH2 - new vocal harmony technology and Synth Vocoder XLR Mic input Software Slightly changed Organ Flutes GUI with the inclusion of a Euro type Drum Mixer - make and balance your own Drum Kits Wave Cycling - For vocals New Vocal Harmony Interface 'Ambient' Sampling Improved SA2 voicing technology with additional layer. SA2 Voices in Styles Content Better Pianos - Using CLP technology including Key off and Damper samples. new Strings - 70 piece Seattle Symphony Orchestra Mega. new Orchestral Brass - highly dynamic new Tuned Percussion - Glock, Xylo, Marimba and Vibes (with motor on) new Mega guitars - telecaster with Finger and Plectrum new Drums - Real Brushes and Real Drums plus 4 Dance Kits SA2 Celtic Violin SA2 Jazz Violin SA2 Ballad Soprano Sax SA2 Pop Soprano Sax new Organs - Vox continental and Wersi Helios included new Synth Voices - from Motif XF new Classical Choir - Men and Boys Choirs. Very expressive with the ambience of the Cathedral new Gospel Choir - Various articulations and Ad libs new Pop Vocals - 4 session singers, 2 male and 2 female. Singing many dynamics and many articulations. Wave cycling enables this to work 500 styles, many completely new. All styles upgraded with new voices including SA2 voices. plus more... the sound is the biggest upgrade we have ever offered. Živi bili.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.12.2008
Downloads: 180
Uploads: 11
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Tyros ZAKON... Steta sto se nema kinte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.08.2009
Mjesto: Golubinci
Downloads: 339
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Tyros2
Interesi: Hobi Muzika Sviram sve sto ima dirke i zice :)
![]() |
![]() Promijenjeno od Vule (16.09.2010 u 00:41 sati) Razlog: obrisan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo upravo sam gledao Tyros 4 na zvanicnoj stranici. Ono sto sam video, iskreno nista koliko se pricalo o tome! Nadao sam se kad izadje da cu prodati i mamu i tatu zbog njega, a na kraju ipak nista...
![]() |
#66 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.02.2009
Downloads: 641
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 2 Roland Fantom G6 Korg Pa1X pro
![]() |
![]()
U sustini ista stvar kao i sa Motifom XF na izgled isto...Nista nam ne preostaje dok ga neko
ne proba.Da li zana neko cenu i kad ce stici u Evropu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Odomaćeni član
|
![]()
T4 me nije fascinirao!!
![]() Očekivao sam neke je..čke drum kitove, međutim došao je samo "real brush kit" - za jazzere, šta će mi to..Neki novi stylovi, čudni, soundovi koje neću koristiti, nema 6 oktava..Cijena je bezobrazna, neko je spomenuo 3900e
![]() |
#68 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 24.11.2007
Mjesto: Luzern(Travnik)BiH
Godina: 50
Downloads: 815
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: SX-920
![]() |
![]()
Ako nekog interesuje ovdje vam je direktno poredjenje t3 vs t4
![]() pogledajte glavnu zvanicnu stranicu yamahe. Promijenjeno od gega (17.09.2010 u 22:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Koliko sam mogao da primetim malo više memorije,lakši za pola kile,dodat Wav i MP3 player neka farba više i to je sve...fantomsko napajanje za mic su verovatno ostavili za Tyros 5,ako dobro vidim ovde ga opet nema
|
![]() |
![]() |
#70 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
volio bih samo znati jesul vise jednom normalan vocalist ugradili???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|