|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kolega za to pitanje postoji druga tema
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
dobro kolega lekic, svirko je komentirao moj post pa sam usput pitao
|
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
@mimiki
To što ne pronalazi tvoj demo kada kucaš mimiki demo je zato štp ti je naslov mimiki-demo, tako da se tretira kao jedna reč. Da si dao naslov mimiki - demo, ne bi bilo problema. Inače pretraživač radi besprekorno. Stvar je u tome da korišćenje pretraživača na forumuma nije isto čto i korišćenje pretraživača sa indeksiranjem, kao google. Mora se znati kako da se koristi, a ne samo da se ukuca reč. U svakom slučaju, pošto nas google poprilično dobro indeksira sada, dodaću i google pretragu sajta. Čisto za one koji ne znaju da koriste ovu. Ostale stvari ne želim da po milioniti put komentarišem. Uglavnom se vrti isto. Odgovorim, po ko zna koji put, ali onda se nađe neko ko nije pročitao odgovor, pa pita ponovo. I tako u krug...
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
kapiram ja Vaxter zašto on meni ne nađe,ali opet kažem da pretražovač nije nimalo praktičan,pazi sad.meni nešto treba i sad hoću da nađem i ja onda ispada moram da znam tačan naziv teme u kojoj je pisano o tome,a kad postaviš temu i ako se neko seća da je pisano o tome uglavnom ide pod LOCK,a gde pisano bog te pita i pod kojim naslovom ja sam par puta tako nešto pokušao da nađem ali nisam uspeo
Favoriti |
|
|