|
![]() |
#31 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
![]()
Moj PA60 nema na kucistu oznaku HD,tako da mislim da je naknadno ugradjen jer sam ja trazio sa hd.pozto joj se sida komplet zadnja strana nije ostavljen poklopac kao na pa80.
Predlozio bih ti da skines IDE kabal sa klavijature,spojis disk i i pokusaj na ploci od racunara dali ce ga prepoznati.Jer pretpostavljam da si disk testirao ide usb ladicom |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.09.2010
Mjesto: podgorica
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa80
![]() |
![]()
Skoricnik ajde ako ti nije tesko postavi sliku unutrasnjost kljave gde ti je napajanje i ploce gde ide kabal od hdd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Posto sam imao Korg davno ne secam se bas tacno ali mi se cini da si morao disk kad ga formatiras na kompjuteru da mu stavis disk LABEL na prazno polje znaci da disk nema na sebi nista i onda ga je sint prepoznao i dao mu ime DISK_1 .Neznam dali moze to da utjece na prepoznavanje ali nije naodmet da probas jer si pokusao nekoliko diskova bezuspesno.I jos mesto na koje se montira disk ima cini mi se jednu zicu to je masa za disk ona mora da bude zaserafljena na leziste od diska dali je on u sintu ili ne znaci ne na sam disk nego na ona dva nosaca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Probao sam nekoliko Hardova, ukljucujuci i jednog sa spiska koji je postavio kolega @zlajakorisnik, i opet je bilo bezuspesno, jer, disk kad se formatira (preko Hiren's Boot) gubi label. A provericu za tu masu, pa se javljam sa slikom.
Dodato: Evo me opet. Masa je bila zavrnuta za FD, i prebacio sam je na postolje HD-a i bez uspeha. Vrti ali ne ocitava.
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (14.10.2010 u 09:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
postavi sliku da ti ocrtam za napajanje hdd3,5" ,posto sam ga stavio u moju kljavu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
![]()
Ja pocinjem da sumljam na taj 2.5inc cabel,culi smo se porukama,i kolega Skoricnik je morao za svaku interv.da ide u servis.Nebi bilo lose kolega da kazes za taj hdd 3.5" hdd koji si koristo od koliko Gb i u kom formatu je bio formatiran hdd pre ugradjivanja u araranzer.Jer bi se tada izbegao ovaj kabal sa 2.5" na 3.5". Pa makar da ga upotrebio za probu da otklonemo sumnju sa kontrolera na ploci od samog aranzra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
hdd je od pc-a 30gb,a formatirao sam ga na kljavi,to znam odlicno i to mi nije prvi hdd da postavim,stavljao sam svim kolegama na pa50-80,samo sam napajanje preuredjivao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
evo rasklopio sam kljavu pa pogledaj ako ti sta znaci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Vredan član društva
|
![]()
Da se i ja ubacim sa svojim problemom.Imam isto KORG PA 80,hard mi danas radi-sutra nece i tako me zeza vec 2-3 mjeseca.Nekoristim ga cesto,ali kad ga vec imam nek radi.Skinuo sam plocicu da pogledam vizuelno dali ima neki problem (nema bar na oko) ali nisam nista htio cackati bez necijeg savjeta.Dali mogu da procackam konektore i da ga normalno vratim nazad bez formatiranja i sl. pa da provjerim jel to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.12.2007
Downloads: 171
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |