|
![]() |
#131 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
da si skupim i ja po neki post, 500 su mi malo
![]() odlicno boki, mene samo taj roland GW8 effekt mnogo iritira (josh uvek) nekako mi se cini da je mutno - ne mnogo al tu je ... dimke mi je nesto poznat, al ne secam se kako se zove to na sta ja mislim a ne slaze se ni 50 % sa tvojom verzijom ... nazalost ne mogu da se setim odakle mi ovo poznato ![]() enigma superiska, pawke takodje ![]() ono od srdjana si mogao par takta brze da snimis, ipak je to kolo "danc" uz koje se moze lagano igrati (4 napred, levo-desno, 2 nazad) ![]() ako se ne varam, gajde deo ide malo drugacije - nije bitno - mnogo lepo i fino si odsvirao pozdrav
![]() |
#132 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav bata Predraze,"svaka ti je ko Njegoseva" jedino nisam skapirao ono za efekat kod GW8 sta si hteo time da kazes?
Nemo' slucajno da mi ne valja klavijatura jer ako je tako onda ![]() ![]() ![]() ![]() Onaj deo na gajdama je uvek svirao kolega pa sam ja po secanju odsvirao njegovu interpretaciju,mrzelo me da skidam specijalno za ovu priliku samo da bi bilo 100% original. Kako da ne,sto rece Zika "Tolko m.. g.. uz Kalimegdan"! Hvala druze na komentaru,nadam se da se ne ljutis sto sam se malo salio! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@boban010
hvala na odgovoru ali ja to sigurno necu raditi.Ti si genije brate,ja stvarno nemam zivaca da to radim na taj nacin pa makar mi klavijatura zvucala lose. To se ne isplati raditi sem ako si veliki entuzijasta kao sto si ti. Ovo je samo kompliment za tvoj VELIKI rad i samopozrtvovanje. nadam se da razumes sta sam hteo da ti kazem.pozdrav!!!! Dodato: grandia je sigurno mislio na to da imas malo vise efekta na solo bojama,mislim da je na to mislio ali to je vec stvar ukusa.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (27.09.2010 u 23:01 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hvala bata Neso na komplimentima,malo mi dosadno,vec sam reko da nemam posla pa na ovaj nacin ubijam vreme inace bi vec odlepio!
![]() A mozda vec jesam,ko ce ga znati! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
zao mi je sto nemas posla,nadam se da je to samo trenutno.
Sto se tice sredjivanja rolanda GW8 nisi odlepio.E da sam ja bar jedan deo entuzijasta kao sto si ti,meni bi bilo mnogo lepse i verovatno bi ljudi svirali samo na GW8 klavijaturi ![]()
![]() |
#137 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Gw se i dalje neshvata ozbiljno,iako ona to nezasluzuje!moze da stane sto se tice zvuka pored mnogih skupljih aranzera!jos kad ga boban ovako dotera to onda to bude stvarno vrh!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zoric za ovaj koristan post: | radex (18.10.2010) |
![]() |
#138 |
Drugar foruma
|
![]()
@zoricd potpisujem komentar. GW je odlican aranzer, ali pored izvikanih (naravno, zasluzeno) drugih aranzera, koji ipak imaju i nesto vece mogucnosti, ovaj Roland nije postigao uspeh... ali evo dokaza kako i GW moze odlicno da se cuje
![]()
![]() |
#139 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Odlicno zvuci, svaka cast!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Evo novih snimaka,obratite paznju na trubu na pocetku snimka.
a evo i kako peva kolega |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|