|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
a cena?
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
cijena nije uopste bezobrazna tako da vrijedi svake marke...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
u austriji ...
XF6 = 2400,-- XF7 = 2800,-- XF8 = 3400,-- sve cene bez 2gb flash ... znaci standardno 128 mb sample ram
![]() |
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Pod "vreme je" nisam podrazumevao da je XS prevazidjen, daleko od toga, vec da je proslo gotovo 3 godine od izbacivanja istog, pa je zbog toga "vreme za osvezenje"
![]() ![]() Pozdrav, i sve najbolje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
eto vidis, znao sam da je tu bio mali nesporazum sto se tice "vreme" ... a i slazem se sa tobom, ma da nemoze da se kaze da nasi muzicari jedva cekali na nesto kao XF i da nisu mogli i dalje da produciraju hitove da se nije pojavio XF u radnjama
![]()
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.08.2008
Downloads: 408
Uploads: 39
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ma nemaju vise sat novo da izmisle da ljudima uzimaju pare,u ostalom ljubitelji jamehe ce bar oni koji zumbaju i dalje da kupuju nove klavijature tipa nje i da jure ton sa v 50 i dx serije,sto je po meni bacanje para,kupis spravu das pare a zvuci kao dx ali svako ima svoj stil.To je ova prica kupis limuzinu mecku i to ti se ne svidaj jer si navikao na yuga i onda ga budzis da podseca sto vise na yuga...od prilike tako nekako..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa i ako padnu cene ovih "starih" Motifa zarad ovih novih, to je dovoljan razlog da se radujemo novom modelu. Jbg, ja sam od onih sto ce Golf 5 da kupe kad izadje golf 11.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
grandi(J)a , sto bi reko Zeljko
![]() ![]() Ja uvek iscekujem nesto novo na trzistu,nebitno kako se zove i ko pravi klavijaturu,volim inovacije. A naj bitnije mi je i ne zalim da dam pare za nesto sto ce mi dati bolje rezultate za sto krace vreme ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]() ![]() jeste brate, priznajem da sam se malo sarkasticno nashalio ... nisam hteo da vredjam nikoga a najmanje druga nemanju ... al kazem josh jednom, mislim da su nashi top-muzicari sa XS, G6 i M3 vec "zadovoljeni" - momentalno ... nemam dovoljno maste da zamislim koje ce inovacije posle XFa da izmisle pa da i on bude muzicarima dosadan ... doziveti cemo i to ![]() nemoj da ti pricam ovde posto ce biti offtopic, kolko sam se ja palio na pa1x, gw8, m50 u to vreme kad su izasli ![]() kod mene slican slucaj kao kod druga caka012 ... samo polako, polako i kasnimo 10 godine sta se tice aktualnosti sprave ![]() pozdrav
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Od tih "top muzicara" mi s oprostenjem otiche alat... Nisu oni zadovoljeni klavijaturama- nego parama pa neznaju vise sta ce sa istim...Nesto nisam cuo da se selo i da se pravilo bog zna sta a tim klavijaturama... Sto je najgore kupe azdaju da sviraju bass i kontru i slicno,ne koristi se ni 5% mogucnosti synth-a... Ima nas koji smo nesto mladji i koje jos uvek ne mrzi "da cackaju" klavijature...Nije vise sve 100% u sviranju kad je klavijatura u pitanju,mora se malo i tehnologija poznavati...ne izlazi ovaj XF za dzabe,meni na primer ogroman korak i vredi sve pare samo to sto koristi flash memoriju na primer,a ostalo i konkretno videcemo kad dodje kod nas i kad licno bacim oko i prste na "showroom model"
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|