Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 21.10.2010, 15:45   #12
alfaholic
Početnik forumacije!

alfaholic's Avatar

Registrovan/a dana: 16.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
alfaholic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Uh, otkud to da je PA500 bolji od Tyros3?
Ako si citao moje postove trebalo je da shvatis da je poenta price bila da i budjavi PA500 bez ikakvih problema parira Tyros3, iako je 3 puta jeftiniji, ali samo zato sto je prosao moje korekcije i tretiran je kako je i zamisljeno dok je pravljen.
Inace, sve su to za mene igracke i imam prilicno nisko misljenje o klavijaturama uopste, a aranzerima pogotovo. Razlog sto sviram PA500 je sto je jeftin, a nudi mnogo opcija koje iz studija mogu da prenesem na njega, sto ne koristi niko, a na kraju su rezultati kao sto sam i pomenuo, ne postoji aranzer ciji vlasnike ne zaplace kad sviramo zajedno, pa nek kosta i tri puta vise...

Ma nije nikakav kviz, samo nije klavijatura uopste, pa nema potrebe da navodim sta je korisceno i kako je snimano, ipak nije ovo takav forum...
Dodato:
Da ne bude da sam pljunuo bez razloga gore, vezano za Tyros koji ima vise opcija za master eq i master compressor, samo tu je i vise sansi da se pogresi, jer od 100 nasih muzicara 99 ne zna sta je frekvencija, a ne Q faktor. Cak i pored vise opcija u ta dva sektora, kvalitetnije radi eq i compressor na PA seriji, plus sto je bubanj na PA siroviji pa nudi vise mesta za rad, dok je Tyros dosta plstican i vec procesiran, pa je prilicno dosadan i bezidejan. generalno, u sustini vrlo slicne sprave, samo sto je Yamaha spakovala to u vecu kutiju, sarenije boje, lampice, kvalitetniju (ne mnogo) dirku i napucala cenu. Ima tu nekih farbi da zainteresujes drugare kad ti dodju u sobu, sax sa expression-om i slicne igracke koje nikad ne upotrebis, ali sustina je generalno vrlo slicna.
Tako gde je Korg godinama bio jak, sada je katastrofa, nema elektricnu gitaru, pritom i sama simulacija cabinet-a je toliko losa da ne moze ni clean da se namunji, pa je Yamaha tu bolja, ali sve je to manje-vise tanko...
No, nije to tema...

Promijenjeno od alfaholic (21.10.2010 u 15:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
alfaholic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije