|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#121 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
interesantno ce tek da bidne kad neko otvori temu "KO! mi smeta na forumu"
![]() al ocigledno ta tema vec postoji a i potrebna je - za moderatore ![]()
#122 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Vredan član društva
|
![]()
....aj da i ja kazem nesto,....
smetaju mi samo grebatori koji se grebe da dobiju neku poziciju ovde na forumu i da posle nekome popuju al nemaju blage veze o sviranju i muzici.... izvinite ako se neko prepoznao i uvredio.I meni se stalno neko javi na meil ili MSN za neku pomoc pa ako znam i mogu naravno da cu da mu pomognem, pa na kraju krajeva ovo je forum za to. Ovde na forumu ako ste, a sigurno ste primetili da ima i ljudi koi se prvi put srecu sa muzikom odnosno instrumentima pa postavljaju neka pitanja koja nekome zvuce glupo, pa i da je tako mislim da bi trebalo coveku da se odgovori naravno ako neko ima odgovor za to. Da ne duzim vise posto bi ovo islo u drugi smer pa mora da otvaramo neku mozda novu glupu temu. |
![]() |
![]() |
#124 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Downloads: 164
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Absolutno se slazem sa kolegom @gjoko
|
![]() |
![]() |
#125 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
gjoko druze, ti se javljas 1 puta mesecno na forumu ... na koja glupa pitanja si ti hteo da dajes odgovor??
nemoj da se ljutis, ako tebi ne smetaju ta glupa pitanja onda pojavi se malo cesce na forumu kako bi pomagao malo bolje i vise ... grebatori? kako si ih prepoznao? verovatno mislis i na mene, zar ne? ![]()
#126 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Manite se toga ljudi.....
Ako je neko aktivan na sajtu i ucestvuje u diskusijama ne znaci da je grebator. Nemaju svi jednako slobodnog vremena zbog raznih obaveza...pa mozda redze navracaju ...i to nije problem sve dok se ti isti ne pocnu zaliti na kojekave teme i rad sajta. Niko nije prozivan ovde i nemojte da krene cela stvar u krivom smeru. Druzimo se , i trudimo se da boravak na sajtu za sve bude udoban. ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@sargija
Vama cu kolega sada da obrisem post i ako se ne suzdrzim dobicete i karton zato sto bezveznim pisanje potpirujete svadzu. Ne znam u cemu se vi slazete sa time sto je kolega pre vas napisao...sta imate tu zejednickog....? Mozda to sto ste i vi vas zadnji post napisali u januaru ove godine ?!? Ako nemate nameru da se druzite na sajtu onda posmatrajte ..ali bez ovakvih komentara jer ce neko da pomisli da nemate svoje licno misljenje a ja cu pomisliti da provocirate... Mislim da smo se razumeli. Hvala i prijatan boravak na sajtu |
![]() |
![]() |
#128 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pa tema i nije bas neka,sta znam.Ne smeta mi nista na forumu.Svi ljudi su super,koliko mi je samo kolega pomoglo odavde sto se tice ritmova,boja,semplova,programa i zahvalan sam im puno,prepoznace se oni.Inace, moderatori moraju da rade svoj posao,sve pohvale!
|
![]() |
![]() |
#129 |
Vredan član društva
|
![]()
za ovu temu ne bih vise pisao jer pitanje je jednostavno i odgovor bi bio u jedan post i nista vise, znaci napisao sam sta sam mislio i naravno da se neko slaze a neko ne al sam prozvan i na kratko bi odgovorio:
-kolega grandia postujem sve vas ovde, ovaj forum je pomogao meni a sigurno i tebi, ono sto znam pomocicu ja drugima, nije mi jasno pa gde si se ti bas pronasao u ono sto sam rekao al neka to je tvoj problem, i zavrsicu za kraj sto me je naj vise nateralo da napisem ovo a to je najvaznije, slozices se i ti, citiram kolegu gega : Druzimo se , i trudimo se da boravak na sajtu za sve bude udoban. |
![]() |
![]() |
#130 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Samo nemojte da pocnemo jedni drugima da smetamo na ovoj temi,steta da stavljamo katanac? Hvala
|
![]() |
Favoriti |
|
|