|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2009
Mjesto: Beograd
Godina: 34
Downloads: 503
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
Jel moze neko da mi pomogne oko ove pesme? Akordi su u pitanju..hvala unapred.
Sada pao sam na dno zbog ljubavi svoj poraz proslavljam zato sipaj taj otrov sto leci i ne pitaj Ref. Sada pao sam na dno o glavu mi se obilo sto u grehu s tobom hteo sam da gorim sada pao sam na dno kostalo me mnogo to nista manje koliko te i sad volim Drhtim kao pas i umirem zbog nas u lice pljunuo bih sebi u carstvu poroka i laznih drugova ovo bezimeno lice bez nje gde bi Srce ukradeno, telo ranjeno placam cenu |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Aca Lukas - Sada pao sam na dno (Bm)®
Bm--------------------- Sada pao sam na dno Bm--------H- zbog ljubavi ----------------------Asm svoj poraz proslavljam Asm--Bm------H----------Cis---Esm---- zato sipaj taj otrov sto leci i ne pitaj Ref. Bm-------------------------------------------------- Sada pao sam na dno o glavu mi se obilo Bm-------------------------------------Esm sto u grehu s tobom hteo sam da gorim -------Asm-------------------------------------- sada pao sam na dno kostalo me mnogo to Asm--H------------Cis--------Bm-- nista manje koliko te i sad volim Esm----------------Cis----------------- Drhtim kao pas i umirem zbog nas --Asm---------------Esm u lice pljunuo bih sebi ---------------------------------Cis----- u carstvu poroka i laznih drugova ------Asm---------------------Bm--- ovo bezimeno lice bez nje gde bi -------H---------------Cis---- Srce ukradeno, telo ranjeno ---------Esm placam cenu
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (24.10.2010 u 12:15 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | shomi90 (24.10.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|