|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#151 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Tacno je da sam skinuo jedan fajl, tj. jednu boju na zahtev kolege koji me je to zamolio, i prosledio mu isti. Nisam znao da je to zabranjeno, i ovim putem se javno izvinjavam nadleznima na forumu. Ako smatrate da sam zasluzio sankciju, necu se buniti. Mogu samo da kazem da sam hteo da ispadnem pre svega covek i da pomognem kolegi, i stvarno nisam znao da je to zabranjeno i toliko strasno. Ali, kao sto sam vec i ranije rekao, pravila su pravila. Samo znam da se to vise nece ponoviti.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
#152 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Idemo dalje...posto vidim da ovde mnogima neke stvari ili nisu jasne ili ne zele da shvate jedan mali i opipljiv dokazni materijal koji ce nam pokazati ko smo,kakvi smo i cime se bavimo. Otvoreno stajem na stranu mojih kolega Moderatora koji se trude svim silama da stvari drze pod kontrolom i u redu oduzimajuci od svog slobodnog vremena da bi se izborili sa pojedincima koji ne zasluzuju da budu sa nama ovde.
Evo fotografije,slika je sa jedne stranice sa malim oglasima i u pitanju je clan naseg foruma pa sami prosudite o cemu se radi. Ta stranica sa oglasom je jos uvek aktuelna i mozete proveriti dok je autor ne ukloni,a ja sam ipak to slikao da ostane ovde kao dokument: |
![]() |
#153 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Moj sugradjanin?
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.08.2009
Mjesto: S.Mitrovica
Downloads: 453
Uploads: 3
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg PA80, Korg Triton TR
Interesi: sviranje pevanje mzika!!:D
![]() |
![]()
smeta mi to sto moram da nabijem 25 postava da bi mi bio omugucen download!!
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Vredan član društva
|
![]()
@milos1
budi donator pa ces imati neogranicen pristup download sekciji..pa brate skidaj posle sta ti je volja!!! http://www.yu-midi.org/forum/showthr...light=donacija
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (24.10.2010 u 18:07 sati) |
![]() |
![]() |
#156 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
a jbt opet jedno te isto se ponavlja ne razumem...Koliko puta je bas u ovoj temi objasnjeno i cak poneki i banovani i opet ista prica hehehe
|
![]() |
![]() |
#157 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Da bas i trebaju dobiti opomenu jer ne citaju postove,ne prate desavanja na forumu vec sa praga vicu DAJ
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Downloads: 127
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prečudna pravila.. Prvo glupo mi je šta moramo imat adresu našeg internet provajdera. Moramo paziti kako citirati.. Vidim puno na forumu ima bannovanih ljudi a to je baš zbog tih prestrogih pravila. Moramo nabit postove da bi skinuli nešto u download sekciji.. Početna stranica mi je nekako ružna. Ok ste, ali opet nikad nisam vidio ovaj način rada.. Registriran sam na mnogim forumima u kojima su pravila navedena ali nisu stroga..
Po meni treba pravila bit samo da se ne smije: vrijeđat, omaložavat, rasistički ponašat, stavljat torrent fajlove i sl.. Ovo ostalo je potpuno glupo.. Ovo je samo moje mišljenje, ipak sam po struci web dizajner i znan kako se forumi održavaju. Mislim kao što sam rekao, to je vaš način i ok poštujem ga, ali mi U hrvatskoj ne radimo tako Promijenjeno od Razer (08.11.2010 u 21:02 sati) |
![]() |
![]() |
#160 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
pa jeste prestrogo ... neki pisu glupe komentare da bi skidali fajlove a drugi doniraju po 20-30 i vise evra ... mnogo prestrogo ...?!
prestrogo su sa banovanim? vecina kolega prate aktuelne teme, i odjednom se pojavi novajlija i napise za 5 minuta 25 postova a tema koja je bila jos pre 5 minuta aktuelna - nje nema vise ... zbog toga sto neki nov clan misli da je to toliko vazno sta on ima da kaze na temu koja je vec godinu dana stara ... mnogo prestrogo? za mene je to cista zahebancija moderatora i ostalih clanova koji se drze pravila na ovome forumu ... dalje ne zelim da komentarisem ... pozdrav
![]() Promijenjeno od grandia (08.11.2010 u 21:18 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|