Jaoo Adrijane pobogu brate gdje nađe ti onaj sinth?Auuu majko moja baš takvog sam ja sinoć sanjo...Jao prijatelju ako za Boga znaš prodaj mi ga tako ti jaja...Jao đe me nađe pobogu brate pa sad mi se plače od veselja kad znam da taj sinth posotoji i da ga mogu kupiti...Imam da ti dam polovnu kravu,dvoje janjaca,malo starije kljuse bez zuba,pokvarena invalidska kolica,tačke bez gume,baciklo bez pedali,rogulje sa slomljenim jednim zubom i još šta bi se dalo naći iz moje vrjedne domaće kolekcije...Daj još jednom imaj srca druže,voljeću te do kraja života,ma čak ćeš mi i rođak biti samo mi prodaj taj sinth ako imalo znaš za poštenje i drugarstvo...A onaj Touch screen moram da kontaktiram Mr.Monkeya pošto vidim da ga neće prodati tek tako,pa da vidim kakve su njegove zahtjevke...Sve najbolje i čekam na odgovor...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|