|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Cao aldine,
pa znam ja da ima moss.ali sam misleo kad bi uzeo m3 ja bi mu ugradio radias to je neshto slicno kao moss-board... e sad neznam koliko moj triton vredi danas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.05.2008
Mjesto: Pariz
Downloads: 285
Uploads: 1
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa50 i Paolo Soprani
![]() |
![]()
vrijednost tvog tritona?
hmm classic sa hdd + intern hdd i moss, zavisi isto koje mu je godiste ali vrijedi sigurno od 850 do 1150 eura. sad neznam kako se krecu cjene u svedskoj ali mogu ti reci da novi classic prazan bez hdd, bez moss u francuskoj kosta 1300 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Novi Triton Classic vise ne postoji,to je prvi triton iz te serije i vise se ne proizvodi kao ni studio ni extreme,jedino je jos Tr ostao u proizvodnji!!
Cijena Clasica kod nas je oko 750eur,bez moss-a,ovisno o stanju i opremi... Kupnjom M3 neces nista posebno dobiti,pogotovo ako koristis semplove,sve to radi u suštini jednako uz neke male neprimjetne razlike,a mislim da radias nikako ne moze zamjeniti moss,znaci na karaju dobivas samo noviju klavijaturu,lakse i brze ocitavanje semplova i to je u biti to.....
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.05.2008
Mjesto: Pariz
Downloads: 285
Uploads: 1
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa50 i Paolo Soprani
![]() |
![]()
@ josipv
neznam druze al u radnji u kojoj sam ja bijo jos ti nude triton classic za 1300 eura. sad neznam mozda mu je jos ta jedna ostala u stock i ceka da je proda. ja samo kazem da sam je vidijo u radnji sa takvom cjenom. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vjerovatno je ostao jos jedan,ali i to je previse para,Triton Classic je stariji od 5 godina,vec sam rekao da je on prvi u seriji tritona,2005 se prestao proizvoditi extreme.
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
znaci m3 moze ustvari da cita semplovane moss boje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Kabi, prvo neke stvari trebas sam da vidis.
Kao prvo, razlika izmedju Tritona i M3 postoji, i to dobra razlika u korist m3, znaci sto se tice zvuka, mogucnosti itd. Druga stvar, da li treba tebi ustvari bolja klavijatura? Odnosno koji je razlog sto menjas ono sto ti, kako sam razumeo, radi posao i radi kako treba? Trece, moras da budes svestan da ako das Tritona, moras jedno vreme da provedes uz M3 da bi se upoznao sa funkcijama, bojama itd. To se automatski odrazava na svirke (pod uslovom da sviras svirke), tj. jedno vreme neces moci da sviras tek tako, moras da se malo naviknes na novu spravu. A moje misljenje je da ako vec nemas gotov set za M3, a da znas da moze da ti koristi, nemoj da menjas...Osim ako nisi bas strucnjak za sredjivanje, mada da jesi, ne bi postavio pitanje, zar ne? ![]() Svako dobro! hammers ![]() Promijenjeno od hammers (02.11.2010 u 19:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|