|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
sacekaj malo kolega da gagan pogleda tvoj post i verovatno ce ti reci sta je u pitanju.
budi strpljiv malo kolega tako dobro poznaje STW kao sto ga gagan zna.
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Imam slicno pitanje... Recimo, kada pravim ritmove u STW(konvertujem iz MIDI fajla).. Imam npr dva midija, od kojih je jedan znatno tisi od drugog, i kada napravim od njih ritmove i tada je jedan ritam
znatno tisi od drugog. Moje pitanje je : Da li postoji nacin da iznivelisem (nekim programom, Cubase ili neki drugi nacin) da kada napravim ritmove od 10 recimo midija sa razlicitim jacinama da mi ritmovi budu jednako glasni? Nisam mozda bas napisao pitanje najjasnije ali mislim da me razumijete. Jednostavno, napravim nekoliko ritmova od midija, i iako recimo, pojacam bubanj na klavijaturi na svim ritmovima na 127 (korg Pa80 je) opet nije ista jacina na svim ritmovima. Ja to podesim na klavijaturi da bude priblizno ali opet se razlike cuju..Bas je problem, pogotovo na zivoj svirci-na ozvucenju. Hvala unaprijed na odgovoru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|