|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
reko da se i ja malo pozalim - nisam odavno
![]() jucer, oko 23:00, kad sam legno da spavam, zapoceo stomak da me boli ki da sam pre toga napravio 300 sklekova ... i ne da prestane ... celu noc nisam spavao ... ma ne pomaze ni wc ... kasnije pocela i teperatura da me vata. svaki drugi pametan covek bi zvao u firmu i reko bi da mu je loshe i ima jake bolove, pa ne moze na posao ... al ja nisam pametan ... svaki najsitniji korak nosi nove bolove. nisam neki smotanko, tj. mogu izdrzati bolove al ovakve nisam imao odavno ... zamislio sam se na firmu gde radim a ne za firmu za koju radim, posto sam obezbedjenje a radim u firmi gde se istovara gvozdje. u mojoj firmi niko ne ume da radi taj posao pa niko da me zameni. da mene nema, u ovoj gvozdjari bi postao haos. nije to samo da stisnes dugme pa da otvoris rampu ... ima tu josh dooosta drugog posla ... eto sad mi dali neke lekove za (sa oprostenje) da odem da kenjam ![]() ![]() valjda cu izdrzati do 18:00 i posle do kuce ... druga stvar: malo surfujem po netu tj. ove austrijske oglase za instrumenti i sta vidim? IS40 lep, dobro sacuvan, za 1.450,-- evrica ![]() ![]() i josh prodaje jedan psr3000 za 1.350,--- ijaoooo kuku mene! ja bi da eksplodiram, al sta cu? nije mu zabranjeno da trazi cenu koju on hoce. ne smem dalje da mu pisem, inace ce da me tuzi za stalkovanje ... bem ga
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ako si bolestan,idi kod Lekara...nece firma propasti...a i neces dobiti medalju za tvoj trud ...
![]() Ako ti one prepisane ,,Kenjodore,, kapsule ne pomazu...a ni RASOV od Zeljka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
hvala gega
![]() u tem je problem, nema niko da me zameni - pa kako cu? sad cu za zovnem u centralu i da im kazem da mi sto pre posalju nekoga da ga instruktujem na ovaj posao ... hebiga, meni ne sme nista da se desi, ne smem da se razbolim? kad cu kod lekara? kazem josh jednom, zao mi je ovih ljudi gde ovde radim (frankstahl) a za moju firmu ne dajem ni tri banke ... pozdrav
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
zao mi je grandije...A da kazem i ja imam u zadnje vrijeme problema sa stomakom kao da sam istegao misice dizajuci ovu harmoniku non stop...tako nekako osjecam u stomaku....Ma proce to.
Druze gega rasov najbolje pomaze drugi dan ako si prethodni dan se oduzeo od alkohola a i dobar je ako se ne moze da kaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Ubi me grlo,ko da sam rende progutao,a lepo mi mama kaze,"Ne pevaj sine na Indijanci"!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Med pomaze...osim ako vec imas anginu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Hvala druze,pozz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
evo i ja da se pozalim da sam jutros prvi put izasao na testove za auto i okinuo
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|