|
![]() |
#11 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ne znam kako je to na tyrosu, ali na psr yamahama je jako jednostavno. Ima tema ovde u podforumu kolega vihor (jimiboy) je sve lepo objasnio za psr yamahe, samo ne znam da li se moze primeniti na tyros. Mozes u jednom ritmu bukvalno sve varijacije i fill- inove izmenjati.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@bokic
Jeste postavio ih...a ja sam ih pustio ....postavio ih po jedan i sve u pogresne sekcije ![]() a ni jedan 7/8 sa estamom koji se ovde na temi trazio. Promijenjeno od gega (10.11.2010 u 21:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
To me zanima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
![]() |
![]()
@romario: Kolega ako mislis da ti estam bude na jednoj varijaciji, a 7/8 na drugoj, na psr yamahama moze. Opet kazem, ne znam kako je na tyrosu, ali bi trebalo da su slicni. Ja sam kombinovao na svom PSR-u najludje moguce kombinacije ritmova i sve je radilo lepo bez obzira koliko taktova ima koji ritam. Bitno je samo srediti dobar fill in tako da kada ritam prelazi iz estama u 7/8 (i obrnuto) da ne ispadne da ne lici ni na sta. Ako hoces mogu pogledati na svojoj yamahi pa ti napisati koje tacno opcije moras da upotrebis, a ako ti tyros podrzava .sty ekstenziju, posalji mi te ritmove iz kojih hoces da upotrebis varijacije i ja cu ti spojiti. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U principu bi volio da to sam napravim .
Dvije varijacije 7/8 , dvije varijacije estam . Probao sam sa asmebly u style creator u sintu ali nije dobro ispalo . Ako se sjetiš , malo opiši postupak kako si to napravio . ili stavi takav ritam na forum ako imaš , pa ću ga ja probati shvatiti ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
![]() |
![]()
Evo upravo sam nalepio u style creatoru u assembly i radi sve bez problema, nema ispadanja iz takta. Kazi mi sta ti treba, obican estam, ili onaj moderniji, a mogu i oba da ti ubacim u varijacije. Kazi mi kojim tempom da poredjam pa cu ti napraviti ritam, a ti ga kasnije sredi po volji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam zašto mene zeza...
Bilo kakav estam dvije varijacije i dvije varijacije 7/8 Ili već koji se tebi sviđaju . Na pameti mi je pjesma Bio sam pijanac... Hvala na pomoći ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
kolega evo kako ces najjednostavnije to napraviti...
nadji dva ritma jedan estam jedan 7/8 i stavi ih u kljavu... zatim precini jedan da svira znaci da je spreman... odi u style creator izbrisi npr C i D varijaciju, i onda kopiraj pojedinacno sve trake iz koje varijacije gdje hoces iz drugog ritma tj. 7/8... na kraju to sve sejvaj i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
![]() |
![]()
@romario: Kolega poslao sam ti pp pa proveri. Samo mi nije jasno sta ce ti 7/8 u pesmi "bio sam pijanac", ako mislimo na Sabanovu pesmu? Ako si mislio na one stihove:
"tugovao, lumpovao i sa casom drugovao cigani me svi poznaju..." za to ti ne treba 7/8, ja to resavam sa dugmetom "sync stop" i veruj mi da super zvuci kada se akordi udare kako treba i u tacnom tajmingu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
@gego
Ok. Ja mislio da nisi video. romario, sorry, donekle dezinformacija sa moje strane. Ovako: Kad u 2/4 assembly-jes varijaciju iz 7/8, moras pre toga da odredis da ti varijacija traje sedam taktova, i onda ispadne kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|