|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovo je jedna od boljih snimaka koji sam ovdje vidio a računajući da se radi i o tom famoznom starom ali ODLIČNOM korgu ovo je savršenstvo!
samo nastavi |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
evo nekih novih snimaka .
011 21 vijek oprosti mi i ovako i onako posle duge veze znam ja by pass kojim dobrom mila moja kruska znam ja , i ovako i onako su namjenski ritmovi . ostalo je sve fabricko . na vama je da komentirate . pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo za snimke
![]()
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
woooooooow iznenadjen sam sa klavijaturicom, svaka cast stari moooj svaka cast sto kaze kolega Marco7 zestoka ritam masina i izlaz! ocjena od 1 do 5= 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
evo nesto novih snimaka . ima nekih grešaka , mada to je vise zbog pauze u sviranju pa nisam bas vjezbo jedno vrijeme . znate kako to ide škola i ostalo .
libero |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 454
Uploads: 6
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
svaka cast sve pohvale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Drugar foruma
|
![]()
kolega sto se tice kljave i svirke sve 5....
ne svida mi se zvuk znaci mislim na sam zvuk koj je van pre prstav i sa enormno previse viskokih a basa nigdje.... Pjevanje!!!! E tu se ne slazem sa nikim ovdje. U dogledno vrjeme sa jako puno vjezbe mozda i bude nesto, ali trenutno bolje da ne pjevas na gazama jer nisam siguran kako bi to proslo..... nadam se da se neces naljutiti ali sam samo iskreno inznio svoje vidjenje i slusanje.....
![]() |
#28 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
kolega zasto bih se ljutio . hehe
ovako . nezzz preko cega si preslusavo snimke . evo ja ponovo slusam preko sony linije i sve izlazi super . basa taman onoliko koliko i treba . a drugo pjevanje . kolega trudim se da ispadne sto bolje ali ne vjezbam bas puno . ima dosta razloga . prvi od njih je škola . treba prvo to zavrsit pa onda sve ostalo . (dosta mojih kolega super pjeva a svaki od njih ponavljo godinu,ja necu da mi se to desi ) . a drugo: i oprema na kojoj sviram i pjevam nije pro . srednja klasa . a od svega . vi kolege koji ovdje imate demo snimke stariji ste od mene najmanje 5 godina . pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
evo malo novih snimaka da osvjezim temu .
rumba mix marina |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Vredan član društva
|
![]()
Vidi se napredak kolega! Lepo odradjen poslednji demo! A za masinu sam odusevljen da tako zvuci za svoje godine... Ipak je to starije izdanje Korga! Ali otprilike da su ono najbolje tad i napravili a posle samo kopirali... Svi ti fabricki ritmovi koje si ti ovde koristio se i sad ponavljaju u novijim pa serijama kao sto je pa800 i verovatno i pa2.. Pozz i samo nastavi da vezbas...
![]() |
Favoriti |
|
|