Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 11.11.2010, 18:25   #11
GALA
Kao kod kuće

GALA's Avatar

Registrovan/a dana: 21.06.2007
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 11738
Uploads: 21
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 51 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa5x,M3
Interesi: Studio
GALA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
GALA pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ovako trebalo bi moci ali ucitavat ritam po ritam,znaci pojedinacno,otvorit folder s ritmovima,i otvorit STY i pojedinacno ucitavat svaki ritam..pozzz
Star 14.11.2010, 13:22   #12
Mile011
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.11.2010
Mjesto: Bg-Zr
Downloads: 140
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg is50
Mile011 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Mile011 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Koliko se secam I i IS serija su Kompatabilni, pa mozda je set koji hoces da ucitas izmesan, pa zato ne prepoznaje pokusaj sa drugim setom ili nekako da precistis taj! Sa odgovarajucim programom mozes ga konvertovati za svoju klav.
Mile011 je offline   Reply With Quote
Star 14.11.2010, 14:16   #13
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od gega Pokaži Post
Ja sam probao sa I30 da ubacim ...niti boje niti ritmove ne prepoznaje...ili radim nesto pogresno.Znaci ne kompletan set.
eeeeeeeeeee to je to, ista stvar, "this is not pa file"...... kako? ne kontam...... evo probao sam jos jedan set od i30 ubacit, ma nema sanse, niti ritam niti boja nece.. golemo...... glupo mi je, ne bih postavljao ovu temu bezveze, platio sam pa2x pro 5600 km i da mi ne funkcionira ta caka, pa jel tako ljudi? nisam te novce u kanalu nasao.........
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Mile011 Pokaži Post
Koliko se secam I i IS serija su Kompatabilni, pa mozda je set koji hoces da ucitas izmesan, pa zato ne prepoznaje pokusaj sa drugim setom ili nekako da precistis taj! Sa odgovarajucim programom mozes ga konvertovati za svoju klav.
prvenstveno se ispricavam zbog 2 komentara od jednom, ne moze, susjed mi ima i30 seriju, pa mi on prosljedi neke svoje setove, apsolutno nista ne moze.... a pise this is not pa file....... naveo sam to u prethodnoj poruci, i opet ponavljam, pojedinacno ucitavanje ne moze, citav set ne moze... ne znam u cemu je kvakica....??????

Promijenjeno od mirandess (14.11.2010 u 14:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
mirandess je offline   Reply With Quote
Star 14.11.2010, 15:44   #14
Mile011
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.11.2010
Mjesto: Bg-Zr
Downloads: 140
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg is50
Mile011 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Mile011 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nemam pa2x kucam ovako sto mogu da skontam, jer znam I seriju i uopste korgove aranzere. Ako ti se bas svidja taj set od i30 pokusaj ga konvertovati za pa2x pomocu SW i resio si problem. On ce ti sve to lepo uraditi. al ni meni nije jasno kako to da nekom ucita ritmove sa i serije nekom ne :/ To je to o cemu pricam, jer su neke serije komp. sa nekim drugim pa je svako muckao za svoj set i to je najveci problem. probaj da najdes na netu neki originalni set za i30 pa pokusaj ako nece ni to onda ne moze :/
Mile011 je offline   Reply With Quote
Star 14.11.2010, 16:34   #15
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln sasvim druga sinteza

pa2x i korg pa 800 mogu da citaju ritmove korgove i serije mora da se ucitava ritam po ritam kao sto je receno mora da se otvori folder ...stim sto ce ritam djelimicno da funkcionira fabricke boje nece biti poslagane kako su bila na i30 ili sa bilo koje i serije ritam mora da se doradjuje i mjenjaju postavke tonova ....takva razlika je bila i izmedju pa1x i pa800 ritmovi funkcionisu ali postavke tonova ne ..... perfomance i setovi nemogu funkcionirati zato sto pa2x ima savim drugu sintezu ne ia2 sintezu tako da user boje takodje nemogu da se 1:1 ucitavaju moguce je samo prepisati na papir postavke "rom" boja kao i efekte pa nesto slicno poslagati od fabricki boja na pa2x-u ali mukotrpan i neisplativ rad stim sto za pa2x ima dosta gotovog materijala...sve u svemu godinama se sinteza zvuka i aranzeri razvijaju sviram korgove instrumente od serije m1, pa preko aranzera i3 pa sve dosada nikada nije bilo moguce preneti svoj rad dalje na sledecu generaciju bas zbog tog razvitka...pa cak i sledeca serija posle pa2x ce biti verovatno jos naprednija i gdje ce mozda i semplovi biti prevazidjeni ....pozdrav kolegama
MT775 je offline   Reply With Quote
Star 14.11.2010, 16:58   #16
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

pa sto su onda stavili da je kompatibilan sa i serijama golemo, probat cu konvertovat, mada konvertiranjem se gube dijelovi, odnosno taj originalan zvuk....... al et.... probat cu nesto uradit, ono pojedinacno,i komplet ne moze...... ma sve kontam da mi nije do kljave....... ako budee ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff radit ce puskica ma vama ljudi hvala puno na pomoci i sto ste odvojili vremena, ako uspije uspije ako ne uspije........ sta's mu..... Hvala jos jednom svima od srca...
mirandess je offline   Reply With Quote
Star 14.11.2010, 17:23   #17
bokivelik
Donator

bokivelik's Avatar

Registrovan/a dana: 15.04.2009
Mjesto: H 68° L 51
Godina: 43
Downloads: 684
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: KORG PA4
bokivelik befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bokivelik pošalji poruku preko MSN messengera bokivelik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard ....

druze "PA" serija cela cita ritmove od "I" serije samo je problem u ucitavanju!

"Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete"

bokivelik je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije