Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Yamaha

Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe

Alati tema Display Modes
Star 15.11.2010, 20:42   #4
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln imao sam ja s30

pazi klavijatura je extra dobra ima supre plitke dirke i odlicna je za solo ...boje su takodje dobre imao sam set sa dobrim bojama i ugradje vl plug in tako da su trube i saxofoni bili jos bolji kao i klarinet ima super portamento i mogu da se boje naprave kakve tritoni ni u snu nemogu imati...nazalost prodao sam je jer mi je lova trebala inace sada mi je zao jer je bila totalno autenticna i nema je svako moze da se ubaci i dx plug in i da je koristis kao dx 7 mana joj je sto je spora kod mijenjanja boja i malo materijala ima za nju mislim setova boja inace ko voli sam da programira i pravi boje prava je stvar...sve u svemu ako zelis da se odvojis od mase i da imas nesto posebno onda je pravi izbor....posjeduje i karticu smart medija ali ne idu semplovi na nju nego samo perfomance i user boje tako da znas da neradi sa semplovima nego sa FM sintezom....pozdrav
MT775 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije