|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Siana Sakic-minut,dva(Bm)®
Bm----------As--------- Nasao sam sliku staru Bm-----Fis-As-Bm u kutiji na ormaru Bm--------As-------- vratile se uspomene Bm---------Fis-As-Bm kad si bila deo menee Bm----------Es Kako si, sta radis Cis-------------As-Fis ko se s tobom budiiiiii Bm-----------Es------ ne znam, ali znam ko Fis------------As jos za tobom ludi Ref. Bm----------------As--------------Es Daj samo minut, dva da je zagrlim Es-----Fis---------As--- Boze, cudo mi pokloni Bm------------As--------------Es samo minut, dva bice dovoljno Es---Fis----------As-Bm opet srce da mi slomi Bm-----------As--------------Es--- Samo jedan tren, Boze, znaci mi Es--Fis-----------As--- kao godine kraj druge Bm--------As-----------------Es--- ozivi sliku tu da udje srece zrak Bm---------------------- kroz prozor moje tuge Bm-----------As--------- Nasao sam sliku jednu Bm--------Fis--As-Bm vise od zivota vrednu Bm------As-------Bm ozivele stare raneee Bm---------Fis-----As-Bm secaju na prosle danee Bm-----------Es Kako si, sta radis Cis--------------As-Fis ko se s tobom budiiiiii Bm-----------Es------ ne znam, ali znam ko Fis-------------As jos za tobom ludi
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (16.11.2010 u 16:23 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | korda (17.11.2010) |
Favoriti |
|
|