|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#33 |
Otac nacije
|
![]()
Evo da vas obavjestim da polako radimo na novom sajtu.
Poceli smo od Foruma! Imacemo novi Forum koji sam kupio sa licencom u kome ce biti i down-up centar. Moci ce te da koristite i dalje vas stari Korisnicki nalog i idemo ka tom pravcu da se sve uradi kako bi sa jednom registracijom mogli svi da imate pristup ka downloadu i ostalim stvarima koje cemo u buduce nadogradjivati. Za dizajn licno sam razgovarao sa Vaxterom i odlucilismo,da to odradimo sto jednostavnije za pregled.Za LOGO se licno Adrijan pobrinuo tako da smo to vec rijesili. Sa ovog sajta bice samo Forum i tuorial prebacen. Mozda cu vas iznenaditi ako kazem da na novom download cetru nece vise biti kategorija za MIDI FAJLOVE niti cu ih postavljati vise. Mislim da su bezvrijedni i da skoro nikome od nas koje poznajem netrebaju,osim ako neko od nas uradi ili mu zatreba za pravljenje ritmova o tome mozemo da razgovaramo. Za sada toliko ako imate neke prijedloge PISITE dok jos nije kasno !
Favoriti |
Oznake |
promeniti, sajtu, shta, treba |
|
|