|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Emina Jahovic - Voljela te il ne voljela(Hm)®
Hm-------------G-- Kraj, ja slutim kraj G---------A---------- iz nekog loseg filma A------------Hm- davno prepisan Hm--------------G Znam, dobro te znam G--------A---- kada se smijes A--------------Hm- najvise si opasan D------------A---- Bar reci da znam A-------Em-------- coveku malo treba Em----------Fis- kad je ponosan Ref. Fis------------------Em--- Al' voljela te il' ne voljela A--------------------------D---Fis7- taj put sam sebi trnjem posulaaa Hm-------------------Em--- pa otisla il' s tobom ostala Em--Hm---------Fis---Hm- ne bi te---nikad ja izdalaa Hm-----------G-- Kraj, sada je kraj G---------A---------- bez stila naprasan A-------------Hm- i gorak pokusaj Hm--------------G-- Znam, dobro te znam G-----------A---------- da sve sto taknes A----------------Hm- ti u nista pretvaras D------------A---- Bar reci da znam A-------Em-------- coveku malo treba Em----------Fis- kad je ponosan ------------------------- mozda u refrenu gde peva Fis-----------------Em--- Al' voljela te il' ne voljela A---------------------------D---Fis7- taj put sam sebi trnjem posulaaa pa gde peva "posula",umesto D,mozda ide "Dmaj"
|
|