|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.07.2006
Mjesto: Beograd,Srbija
Downloads: 218
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 8 puta u 3 Postova
Instrumenti: Tyros 5
![]() |
![]()
Mozda nekom bude korisno da vidi sliku kako sam resio da DigiTech Vocalist II bude prakticno smestena na K&M Spider Pro stalku i mogu vam reci da ovako mozete i druge sprave u rack varijanti koristiti vrlo efikasno!
Takodje ovako mozete nakaciti rack varijantu na stalak za mikrofon, samo odvrnete "pecaljku" i nasrafite isto ovako kao na Spideru sa slike i onda ga namestite sa koje god vam strane odgovara u visini koja vam odgovara. Kliknite "Thanks" ako vam text koristi ! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.10.2007
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
molim te imam isti takav vokoder i nemogu da ga složim kako spada,,,zamolio bih te da mi napišeš točno koju tipku da stisnem da namjestim dvoglasje ,troglasje ,četveroglasje i peteroglasje,,,koji broj na vokoderu da upotrijebim da ga najbolje složim jer na gospelu,beatch boys ili ostalima zvuči sve katastrofa,a spojio sam ga na midi kabel od klavijature i sve samo ja stisnem d dur on meni pokazuje tri stepena gore...kad ga uspijem namjestit da mi toćno pokazuje onda mi glas u vokoderu sam skače ...lud ko batina... molim te pomagaj...i napiši mi kako da stavim da mi je bas jaći i da mi prima mikrofon na večoj udaljenosti od usta ima neki ssensitive ili tak nešto,,,,,ako ima netko uputstva na srpski ,bosanski,hrvatski ,,,sve može...pozdrav od kolege
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne bih rekao da je stvar za tebe. Jedino sto zauzima manje mjesta od recimo vhm5. Ovo ti je vise 'ajmo rec spravica za gitariste, koja radi tercu na osnovu harmonije, nesto kao ensemble na klavijaturi. Moze posluzit, ali nije to to...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
digitech, vocalist |
|
|