Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 16.08.2007, 01:28   #16
dalabu
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 02.03.2006
Downloads: 156
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
dalabu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dalabu pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Bravo Nele.A zavisi i na cemu su se ljudi ucili svirati.Ako si ucio na klaviru blizi ti je i drazi g800,g1000 ili pa1xpro.A ko je ucio na harmonici normalno je damu je blizi em"2ooo(imA jedan na eBay vec je presho 650e a za dan ipo bice bash kao sto sam i rekao najmanje 850e)vidjecemo,pa1x.A nazalost vrijeme donosi svoje nebi ni ja nikada mjenjao dx11 za Lee ali eto dodje i 11ka na 250eura a lee duplo skuplji.Ima g800 par dobrih lupova na osnovu kojih se nadogradjivao roland u sljedecim serijama.Pasu i u pa1 korga ali njih par.Danasnja muzika je donijela puno nepravilnih ritmova tako da i dobar bubnjar da bi bio u fazonu nosi module sa sobom.Jebi ga tako vrijeme donijelo.Nekada sam i ja mislio da od stojadina nema boljeg auta a dans i on 500maraka u dobrom stanju.Za sejoroland komsiju pozdrav i da ne brkamo ovdje kod nas i kod vas.Ovdje su polovni instrumenti sacuvaniji i malo skuplji ali su zato i novi skuplji ovdje.Nego nek ste vi meni zivi i zdravi.
dalabu je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
cena, em2000, realna

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije