|
![]() |
#151 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ma ja sam se samo malko salio, taman posla da me moja uvati s neku drugu
![]() taman bi bio za "sobata na kuku lele = shoksoba" ![]() da ne ispadnem komplet u offtopic: cenim tvoje kolege kao i tebe i ako ih ne znam, al reko bi da je u tvojem bendu pevac jedina slaba tacka ... nemoj da cita on ovo il da mu kazes, ce se ljuti covek na mene, jednostavno ovako - nemam iskustva s pevanje, al cujem da falsira i ne drzi tonove ... valjda ce da se poboljsa nekad ![]() ti si onaj kad gledas sa nase strane desno (blizu zvucnika), posto harmonikas imao - reko bi neki korg il yamahu ispred sebe ![]() pozdrav za tebe i juzne iskre bend
![]() |
#152 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ne bi da kvarim bobanovu demo stranu ali te ja bas i ne razumem u potpunosti????kolega,to je posao od najvise pet minuta kad imas sve na dlanu i nema tu neke filozofije..
Za ritmove ako ih sam kucas u klavijaturi ima sigurno mnogo posla,ali to nije razlog da ako te bas interesuje kako se cuje ova stop truba postavis te parametre na brzaka i to je to. nema razloga da bilo ko postavlja nesto ovako u download sekciju. Nadam se da se ne ljutis. Ja priznajem da sam lenj ali ti si me presisao jos jednom se zahvaljujem mom drugu bobanu010 i izvinjavam se sto sam otisao od teme njegove demo strane.
![]() |
#153 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Cuj druze ovo je bobanova tema ja nisam bitan niko nije rekao da se ovo stavi u download sekciju vec da postavi snimak trube u svoju demo sekciju u vidu kao sto je i dosad stavljao svoje snimke i kolega boban me je shvatio i odgovorio na to.imam privatnu firmu i oduzima mi 18 sati dnevno i nestizem nista i kada stignem gledam da stimam ritmove,a imam sasvim ok trube na Tritonu tako da mi nisu potrebne samo zelim da cujem kako rade i zbog naseg kolege bobana trebalo bi da se drzis njegove teme.ziv bio.
Promijenjeno od zoric (02.12.2010 u 22:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Makso68
Hvala druze,ne razumem samo sta ce ti ove postavke,kolko se secam prodao si GW8? A za devojke no problemo,ce da bidne sredjeno! @Grandia Ovo oko pevaca,nema ljutish,znam ja za to,da se popravi nece,jedino sto je pri kraju "radnog veka" pa cemo morati da sto skorije obezbedimo zamenu.Mada nam je izbor pevaca u Pirotu "olele",a podmladka skoro i da nema,sve u svemu lose nam se pise...... Postavicu jos koji snimak gde se i ja vidim,ovog puta je kamerman snimio i muzicare ![]() @nesaband & zoricd Obojica ste OK "momci" ![]() p.s.Drago mi je sto je sve vise korisnika GW8 i to sa razlicitim konceptima "pakovanja" iste! |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ne,druže,nisam je još prodao,a sve su prilike da i neću.Jest da radim na Tyrosu 2,ali mi GW 8 nekao drag...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Drago mi je sto to cujem prijatelju.Jesi li menjao nesto u svojoj postavci na GW8?
U medjuvremenu evo jos jedan snimak,mora tema da se ispostuje! ![]() Harmonika koja svira prvu u forspilu je sa GW8! |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2007
Downloads: 301
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prva liga ti je harmonika...ako te ne muci postavi MFX EQ za nju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Nisam ništa mjenjao,koristim Tyros 2,a GW 8 koristim za leteće svirke(ispraćaj mlade i sl.)I ovako izlazi super na razglas.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hvala ljudi na komentarima,a evo jedan snimak samo za bata Predraga,pozdrav druze!
Dodato: Evo jedno frulashko kolce Tihomira Punovica-Dushanovachko! Promijenjeno od Boban010 (08.12.2010 u 23:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
radi GW8 ko sat,cyjem da si to nasnimavao na samoj klavijaturi.
Ovo je pokazna vezba da GW8 moze da radi i kao mali studio!!!! lepo odsvirano,ja slusam na laptopu snimak i ne cujem dobro kontru ali verovatno se ona bolje cuje nego su ovi zvucnici na laptopu ipak losi.
![]() |
Favoriti |
|
|