|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Pa ne valjda!!! Al će onda biti aktivnih članova......hehe....ko u priči....a tek glupih postova, samo da se nešto napiše i da se onda može skidati!
|
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Pa sto da ne...Meni iskreno ne pada na pamet da koristim matrice na svirci,ali bi mi koristile u skidanju pesama,nekih tezih kola itd,itd...Naravno,bice nekoga koji ce to zeleti da zloupotrebi ali opet neko ogranicenje neka bude i to je to...ovo je moje misljenje...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
@Vaxter i ja se slazem za midi matrice!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ovo onda nece biti vise "pravi sajt za prave muzicare", kao sto pise nego "sajt za svakakve muzicare i ostale koji se na neki nacin bave muzikom". Kako hocete, odmerite sta se time dobija i sta se bez toga gubi, pa onda resite.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja sam video ovdje u Minhenu muzicare koji super sviraju i kada sam prisao njemu i pitao ga nesto vidim muzika pici a njegovi prste se zahebase valjda dok je sa mnom pricao...U pitanju je bio midi fajl uz koji on svira takodje jer je bilo neko kolo tesko u pitanju...Covjek je najvjerovtnije koristio midi fajl da bih to sto bolje zvucalo..mozda ga je i sam napravio i ne mora da znaci da nezna da svira...Narod je igrao ko blesav uz njegovu svirku..
Dok je svirao sa harmonikasom i nije mu trebalo da ubacuje midije jer je svako radio svoj posao..Tako da ja mislim da je pogresno reci da je neko ko koristi midi fajl svakakv muzicar...Bolje i tako po meni nego svirati sve sam a da to zvuci katastrofa pa na kraji ispada da pjevac nevalja heheh....Poooz |
![]() |
![]() |
#16 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolega Vaxter ce vjerojatno otvoriti temu u obavijestima o ponovnoj dozvoli da se MIDI fileovi nalaze na nasem sajtu ako se tako odluci, a dok se to ne dogodi vi se svi fino vratite na temu.
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Vaxter je prvi poceo. Njemu ban.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
|
![]()
Ja koristim midi fajlove za pravljenje autenticnih stylova, tako da midi sekcija nebi bila losa ideja.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Godfather
|
![]()
Problem je rešen, tako da se ova tema zatvara.
Obaveštenje koje je kolega francuz ostavio je: Sajt je trenutno nedostupan do daljnjeg zbog kvara servera, izvinjavam se svim članovima zbog toga !!! Najnovije je da ce server biti pusten u rad u subotu 04/12/2010.
Favoriti |
|
|