|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
hahah extra su klinci..ovo su malo zesci!
![]() ŠTA NAJRADIJE JEDEš? - Volim sve, a najviše pasulj s dokolenicom. - Volim i pekmez od šljivovice. - Meso od pileta s drškicom. - Najsladje jedem kupusa od salate. - Što drugo nego kuvano jaje na oko. - Volim jetrice i druge unutrašnjice i NO1 - Najviše volim da ne jedem. A kad moram kažem da nisam gladan, da me boli srce, uho i da imam krajnike u stomaku. Dodato: ŠTA JE KARAKTER? - To je sport. Moj brat je karakterista. - To sam video u zoološkom vrtu. Ima rogove, ali nema rep. ŠTa JE SLOBODA? - Sloboda je kada pitam mamu da li smem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno!" KAKO SE PRAVE BEBE? - One se prave od babica u porodilištu. - Sramota me je to da kazem jer je to bezobrazan posao. - Prave se noću, zato žmure kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dečji dohodak. - Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli. - Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si uzalud dobar.
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (11.12.2010 u 22:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|